De formule all-inclusive plinten.

Ons bedrijf is opgericht in 2006. Na met name actief te zijn geweest in de afwerking van zeer luxe appartementen, zijn we ons gaan specialiseren in de afwerking van vloeren. In het bijzonder de plinten en architraven.

Uiteindelijk is dat stuntenmetplinten.nl geworden. Wij onderscheiden ons niet alleen in de kwaliteit van de plinten en het plaatsen daarvan, maar veelvuldig ontvangen wij complimenten: dat we snel en adequaat reageren, afspraken altijd nakomen, en altijd bereikbaar zijn, ook wanneer we druk bezig zijn.

Plinten monteren is een klus welke vaak blijft liggen. Een veel gehoorde kreet is dan ook: ‘Ooh, dat doen we wel als we er eenmaal wonen’. De praktijk leert echter dat ‘eenmaal’ synoniem staat voor nooit meer. Wij zijn hier op ingesprongen, en zijn als grondlegger van deze formule all-inclusive plinten in 2007 begonnen met de levering van o.a. plinten en sierlijsten, inclusief montage.

Niet alleen onze werkwijze wordt door de concurrentie gekopieerd maar zelfs onze site lay-out, de reclame uitingen en de teksten worden vrijwel 1:1 overgenomen. Wanneer wij iets veranderen en/of toevoegen aan ons assortiment is dit vaak op dezelfde dag al gekopieerd. Om diezelfde reden hebben we ervoor gekozen geen prijzen op onze site te vermelden.

Wanneer u een goedkopere offerte heeft ontvangen, mail deze ons en wij garanderen dat u een goedkopere offerte ontvangt.

Een offerte krijgt u gemiddeld binnen 2 uur via de mail, in ieder geval dezelfde dag.

Door het succes van stuntenmetplinten.nl en de jarenlange ervaring kunnen wij niet altijd binnen 48 uur een opdracht aanvangen. Dat zegt denk ik ook wel genoeg over onze volle agenda, maar we proberen altijd een passende oplossing te zoeken die voor u het beste uitkomt, zodat uw planning doorgang kan vinden.

Projectplinten Tegen Projectprijzen

Onderstaande website zijn eigendom van stuntenmetplinten.nl

www.deplintgigant.nl
www.deplintgigant.eu
www.deplintgigant.com
www.deplintenconcurrent.nu
www.deplintenconcurrent.info
www.deplintenconcurrent.eu
www.deplintenconcurrent.com
www.allinclusiveplinten.nl
www.allinclusiveplinten.eu
www.allinclusiveplinten.com
www.stuntenmetplinten.nl
www.stuntenmetledverlichting.nl
www.plintenmonteren.nl
www.plintenmonteren.eu
www.plintenmontage.nl
www.monteermijnplinten.nl
www.goedkoopsteplinten.nl
www.projectplinten.nl
www.projectplinten.eu
www.projectplinten.com