Wat doen wij

Stuntenmetplinten is sinds 2006 als enige bedrijf gespecialiseerd in het leveren én monteren van plinten, sierlijsten en (eventueel) ledverlichting.

Plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. U zet de meubels op z’n plaats en u ziet toch niets van de plinten.

Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is uw woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe plinten.

All-inclusive service

Wij hanteren een all-inclusive tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Dus geen verrassingen achteraf! Bekijk ons assortiment MDF-plinten voor het goedkoopste tarief.

Snel schakelen

Stuntenmetplinten.nl kan snel anticiperen op uw wensen en aanpassen wat betreft planning. Een offerte ontvangt u doorgaans binnen 2 uur via de mail. Wij reageren 7 dagen per week op uw (aan)vraag

Laagsteprijsgarantie

Stuntenmetplinten biedt de laagsteprijsgarantie. Op voorwaarde dat het hier om identieke producten en diensten gaan, van bedrijven die ingeschreven staan bij het handelsregister van Nederland. Indien u de originele offerte met ons kunt overleggen, garanderen wij dat wij goedkoper onze diensten kunnen aanbieden.

Projectprijzen

Bevindt uw woning zich in een nieuwbouwproject, en heeft u direct contact met andere toekomstige bewoners uit dit project? Denk dan aan onze zeer interessante groepskortingen! U kunt dit vermelden bij uw offerte-aanvraag. Wij bieden diensten voor elk budget en ieder project

Wij werken veel in opdracht van diverse (giet)vloerbedrijven. Heeft u ook een (giet)vloerenbedrijf, maar wilt u de plinten liever uit handen geven, neem dan contact met ons op. Ook hiervoor hebben wij interessante prijsstellingen.

wooninspiratie

wooninspiratie

banner

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
Reclame
voordelen stuntenmetplinten