Plinten monteren

Wij van Stuntenmetplinten zijn van mening dat plinten niet bij de vloer maar bij de wanden horen.

In Nederland zijn er veel doe-het-zelvers actief of non-professionals. Stuntenmetplinten is sinds 2006 het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend bezighoudt met de montage van plinten. Wij mogen ons ook met recht DE enige specialist op dit gebied noemen. Wij zijn hier inmiddels dusdanig bedreven in, dat uw project binnen enkele uren is voorzien van een fraaie wandafwerking tegen de laagste prijs

Verstek zagen van plinten

Plinten welke een profiel hebben, (kraal) die op elkaar moeten aansluiten, zagen wij messcherp in verstek. Moderne, gladde/strakke plinten hoeven in principe alleen op de buitenhoek in verstek gezet te worden.

Aflakken van plinten

Nadat de plinten zijn geplaatst worden de plinten afgekit aan de bovenzijde tussen muur en plint met een overschilderbare acrylaatkit.

Kitten van plinten

Stuntenmetplinten werkt volgens het all-inclusive principe. Dat houdt in dat alle prijzen op de website getoond, inclusief montage, montagekit, acrylaatkit en btw zijn (tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven).

Meerwerk plintmontage

Indien er niet aan de montagevereisten is voldaan, kan het zijn dat wij hiervoor het tarief meerwerk in rekening brengen.

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor ons

Wij werken uitsluitend met de beste producten en nemen geen genoegen met minder, dat is wat u mag verwachten van stuntenmetplinten.nl

wooninspiratie

wooninspiratie

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
banner
Reclame
voordelen stuntenmetplinten