Home | Werkwijze | FAQ’S

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Ja de bovenkant (muurzijde) wordt gekit, ook tegen de kozijnen aan wordt of gekit, of met eindstukjes gewerkt zodat er geen kops hout zichtbaar is.

Standaard worden de plinten in RAL 9010 geleverd, uiteraard is iedere kleur mogelijk (tegen meerprijs)

De plinten zijn 2.40 ¹m lang. Er zijn aanbieders welke plinten aanbieden met een lengte van ca. 5mtr. Hier werken wij echter niet mee, dit i.v.m de wendbaarheid van de plinten in de woning, en deze lengtemaat zijn meestal niet naar de verdiepingen te krijgen zonder kans op beschadigingen aan muren en schilderwerk.

Dit gaat meestal gewoon in overleg, onze agenda zit snel vol, en houdt u er rekening mee, dat wanneer een andere aanbieder zegt wel direct te kunnen leveren, dat dit vaak niet zonder reden is.

Alle plinten worden standaard voorzien van zijdeglans lak, uiteraard is tegen meerprijs ook hoogglans mogelijk.

De korting is van toepassing wanneer u de offerte binnen 8 dagen accepteert. Uitgesloten van korting zijn alle aanbiedingen. En geldt alleen voor plinten.

Nadat u de factuur heeft ontvangen, versturen wij u een ING betaalverzoek middels email, sms of via whatsapp. Hiermee kunt u eenvoudig de factuur voldoen.

Zodra de plinten zijn gemonteerd dient de factuur te worden voldaan.

U kunt ten aller tijde de factuur indienen bij u hypotheek verstrekker, daar zijn wij geen partij in.

Wanneer u een offerte opvraagt met daarin het aantal opgenomen het aantal m¹ nemen wij altijd ca 20% extra materiaal mee. De factuur wordt opgemaakt op basis van nacalculatie. Wanneer we aanvangen met de opdracht, leggen wij al het materiaal voor uw opdracht in de woning neer, wanneer we klaar zijn houden we als het goed is wat over. Het verschil hiertussen is hetgeen wat er aan materiaal is gebruikt en zal gefactureerd worden.

Wanneer de oversteek klein is, wordt dit netjes gekit. Zodat er geen hout zichtbaar is, en het andere geval zullen we eindstukjes zagen.

Standaard wordt alleen de muurzijde gekit, tegen meerprijs kunnen wij ook de vloerzijde kitten.

In principe worden alle wanden gekit, m.u.v. donkere wanden (lees anders dan wit)

Bij de moderne plint is het niet nodig de binnenhoeken in verstek te zagen, de buitenhoeken worden uiteraard wel in verstek gezaagd. Bij alle andere type plinten worden zowel de binnen als de buithoeken in verstek gezaagd.

De plinten worden d.m.v. professionele power tech kit gelijmd.

Op alle vlakke ondergronden in het mogelijk de plinten te monteren, dus ook op behang, houdt u er echter wel rekening mee dat er minimaal 5 cm vanaf de vloer er GEEN behang dient te zitten. Om een goede hechting te krijgen op de “kale” muur.

Het maakt in principe ons niet zoveel uit, welke volgorde u aan wil houden, meestal in het makkelijker eerst de wanden te doen, en als laatste de plinten daarop plaatsen. houdt u er echter wel rekening mee dat er minimaal 5 cm vanaf de vloer er GEEN behang dient te zitten. Om een goede hechting te krijgen op de “kale” muur.

Ons werkgebied is geheel Nederland, buiten Nederland gelden er andere prijzen.

Nee we rekenen geen voorrijkosten wanneer de reistijd binnen de 5 kwartier valt. (Gerekend vanuit Hoofddorp) (parkeerkosten, tolwegen, ed. worden altijd berekend)

Wij adviseren altijd in geval van een houten, steen of laminaatvloer altijd te kiezen voor een 15 mm variant, omdat niet overal de vloer even strak gelegd is.

Gemiddeld is dat 10% zaagverlies.

Nee, u kunt zelf eenvoudig het aantal meters berekenen, door de wanden waar de plinten moeten komen, uit te stappen, (iedere stap is ca. 1 m¹) het aantal meters geeft u op in de offerte aanvraag.

De wanden waar de plinten dienen te komen, dienen vrij toegankelijk te zijn.

Het antwoord is eigenlijk heel simpel, een plint langer dan 2400 mm is niet strak te plaatsen door de ongelijkheid van bijna alle vloeren.
Dat is niet vreemd omdat de vloeren nu eenmaal niet 100% vlak zijn.

Kieren doen afbreuk aan het totaalbeeld, De kans hierop is met een lengte van +2400mm vele malen groter.
Een 2440mm lengte is beter handelbaar in de ruimtes.

Met het juiste gereedschap, kennis en vakmanschap van stuntenmetplinten.nl  bereik je een fantastisch resultaat!

Een ander verkoop argument wat je ook hoort is, “je hebt dan minder overgangen nodig” Kieren tussen vloer en plint is een grotere ergernis dan een plint te moeten verlengen.

Nadat de offerte is geaccepteerd, ontvangt u een agendaverzoek voor de plaatsing van de plinten. Om misverstanden te voorkomen neemt u een week voor de geplande datum zelf nog even contact met ons op, bij voorkeur via de mail, om alle maten/data/tijden en adresgegevens te verifiëren. Op de dag van de montage is het wenselijk dat u vanaf 8 uur ’s morgens, telefonisch bereikbaar bent voor eventuele vragen en of wijzigingen in de planning.

Wanneer de plinten t.b.v. een gietvloer op een “kale” betonnen vloer gemonteerd moeten worden, en ook de onderzijde van de plint gekit dient te worden dient de vloer stofvrij te zijn. (het kitten van de vloerzijde wordt extra berekend) Wanneer er kantband op de wanden zit dienen deze voor de montage te zijn verwijderd

Bij voorkeur buiten, maar bij slecht weer dient er voldoende ruimte en licht te zijn om de plinten binnen te kunnen zagen.

Dat komt doordat de grondstofprijzen (bouwmaterialen) enorm fluctueren en wij altijd de beste prijs willen garanderen. Het afgelopen jaar zijn door onze leveranciers al meerdere keren diverse prijswijzigingen doorgevoerd, Stuntenmetplinten.nl heeft dat lange tijd niet gedaan, maar er komt een moment dat ook wij hieraan gehoor moeten gaan geven. Wat niet veranderd is dat wij altijd de beste prijs, i.c.m. de beste kwaliteit/service blijven garanderen

Bron : AD

Stuntenmetplinten is als sinds 2006 actief. Er zijn “concurrenten” welke mee proberen te liften op onze (sinds 2006) zorgvuldig opgebouwde naam en faam. Wij kennen geen term als “hoofdmonteurs” wij werken uitsluitend met vakmensen! Onze reviews zijn echt, en worden niet “gekocht” zoals de “concurrent ” dit wel doet. Wij worden vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard.