Watervaste plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. U richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is uw woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe vocht bestendigde plinten.

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Alle plinten zijn gegrond en gelakt in RAL 9010. (ieder andere kleur tegen meerprijs mogelijk) Tevens is de moderne plint ook verkrijgbaar in een flexibele en watervaste uitvoering. In tegenstelling tot andere bedrijven, werken wij alles direct af, de bovenzijde van de plint worden strak gekit en het kopse hout netjes afgewerkt.

Standaard in het assortiment zijn de volgende kleuren opgenomen,ral9016, ral9001, ral9005, ral7016, deze kleuren gelden voor de MDF moderne plint in de hoogte maat 70-90 en 120mm en diktemaat 12 en 15mm Al onze plinten zijn gemaakt van MDF in V313-kwaliteit. Deze kwaliteit is extra vochtwerend. Speelt u graag op safe, laat dan de onderzijde van de plint professioneel kitten met siliconen kit.

Bent u op zoek naar waterbestendige plinten?, kijkt u dan even bij onze dollken plinten collectie, door de kunststof flexibele lippen aan zowel de boven als de onderkant van de plint hoeven deze niet gekit te worden om het geheel netjes aan te laten sluiten op de muur en de vloer. Bovendien worden deze plinten stofvrij gemonteerd.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.