Wij van Stuntenmetplinten zijn van mening dat plinten niet bij de vloer maar bij de wanden horen.

In Nederland zijn er veel doe-het-zelvers actief of non-professionals. Stuntenmetplinten is het enige bedrijf in Nederland dat zich uitsluitend bezighoudt met de montage van plinten. Wij mogen ons ook met recht DE specialist op dit gebied noemen. De meeste mensen vinden het leuk om in hun eigen huis te klussen. Waaronder het zelf leggen van een houten of tegelvloer. Bij vloeren horen ook plinten. De plinten van Stuntenmetplinten zijn één maal gegrond en afgelakt (ral 9010).

Verstek zagen van plinten

Plinten die op elkaar moeten aansluiten, kunnen desgewenst in verstek tegen elkaar worden geplaatst, dus niet ‘’koud’’ tegen elkaar aan. Moderne, gladde en strakke plinten hoeven in principe alleen op de buitenhoek in verstek gezet te worden.

Aflakken van plinten

Nadat de plinten zijn geplaatst worden de plinten afgekit aan de bovenzijde tussen muur en plint met een overschilderbare acrylaatkit. Kit goed laten drogen en daarna eventueel vloer afplakken met schilderstape en plint desgewenst aflakken.

Kitten van plinten

Stuntenmetplinten werkt volgens het all-inclusive principe. Dat houdt in dat alle prijzen op de website getoond, inclusief montage, montagekit, acrylaatkit en btw zijn (tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven).

Meerwerk plintmontage

Indien er niet aan de montagevereisten is voldaan, kan het zijn dat wij hiervoor het tarief meerwerk in rekening brengen.

Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor ons

Wij werken uitsluitend met de beste producten en nemen geen genoegen met minder, dat is wat u mag verwachten van stuntenmetplinten.nl

Alleen het beste is goed genoeg
Alleen het beste is goed genoeg
Alleen het beste is goed genoeg