Prijzen MDF-plinten

De goedkoopste prijs van MDF-plinten inclusief montage vindt u hier.

U treft op onze site geen prijzen aan, wij leveren maatwerk via onze offertes. De concurrentie kopieert namelijk bijna 1:1 onze site, aanbiedingen en teksten; vandaar dat de keuze is gemaakt om geen prijzen op de site te vermelden. Wanneer u het contactformulier invult, dan ontvangt u nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte. Wij houden de privacywet hoog in het vaandel en zullen uw gegevens als zodanig behandelen.

Geen verrassingen achteraf.

Wij hanteren een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Dus geen extra kosten! Bekijk ons assortiment MDF-plinten voor het goedkoopste tarief.

Goedkopere offerte ontvangen ?

Heeft u een goedkopere offerte van een andere aanbieder ontvangen, mail deze ons en u ontvangt een goedkopere aanbieding van ons.

OMSCHRIJVING EENHEID PRIJS
Afkitten siliconenkit of acrylaat vloerzijde p/m¹ € 2,95
Afkitten wandzijde met ral 9010 acrylaatkit p/m¹ GRATIS
Meerwerk p/uur € 37,95
Eindstukjes p/s € 1,95
Bijtiplak (ral9010) p/s € 14,95
Opdrachten minder dan 30 M¹ p/s € 39,95
Extra reistijd (2de bezoek) p/s € 45,00

Tarieven extra werkzaamheden MDF-plinten

*Met meerwerk wordt bedoeld: Wanneer wanden niet voorbereid zijn op het plaatsen van plinten. Denk hiebij aan: het verwijderen van oude plinten, verwijderen van schroeven/spijkers. Of uitsparingen in de plint moeten maken wanneer de plint bijvoorbeeld niet onder het stopcontact gemaakt kan worden.

Project-/groepskorting

Bevindt uw woning zich in een nieuwbouwproject? Denk dan aan onze zeer interessante groepskortingen! U kunt dit vermelden bij uw offerte-aanvraag.

Goedkopere offerte ontvangen ?

Heeft u een goedkopere offerte van een andere aanbieder ontvangen, mail deze ons en u ontvangt een goedkopere aanbieding van ons.