Reviews

Wij stellen het erg op prijs, wanneer u uw ervaringen met Stuntenmetplinten.nl deelt met toekomstige klanten.
Zou u zo vriendelijke willen zijn een review achter te laten.

 

 

No Image Provided

Snel en netjes gemonteerd. Binnen een halve dag gereed. Flexibel, meedenkend met prima adviezen.

 

Leveren en plaatsen 84 meter MDF plintStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Heel erg blij met de levering en montage van onze plinten. Supersnel een afspraak kunnen maken (gewoon via whats app), hele aardige monteur, vakkundig en netjes geplaatst en alles keurig achtergelaten! Wij raden deze mensen absoluut aan!!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Erg blij met onze plinten! Top gelegd en afgewerkt voor een mooie prijs!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Snel en netjes gemonteerd. Indien gewenst kitten ze de plint af. Beide goed gehumeurd, gezellige mannen. Site is duidelijk en de prijs is goed. Offerte zeer snel. Contact via de app werkt goed. Kortom: aanrader.

plinten woonkamer en deurmatStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Heel blij met de plinten geplaatst in de woonkamer. Snel en supermooi afgewerkt

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Top werk geleverd! Vlot in de omgang en razendsnel in het aanbrengen van de plinten. En flexibel! Van harte aan te raden 👍

Plinten op de slaapkamersStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Volgens afspraak de plinten geplaatst. Keurige hoeken, mooi gekit, vriendelijke monteur. Super snel en vooral erg kundig. Alle rotzooi netjes opgeruimd. Zeer tevreden.

Plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Mooi werk afgeleverd. Snel klaar. Aardige mannen! Goed overleg over wel of niet kitten bij donkere muren en over de deurmat.

Plinten hele huisStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Aardige werklui die snel en vakkundig de plinten geplaatst hebben.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

De Mannen van stunten met plinten zijn vakmensen, werken correct en zijn zeer hartelijk in de omgang.. Ik ben er echt blij mee, mijn appartement heeft direct een heel ander aanzien. Ga zo door mannen, groet Wim Rijlaarsdam

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Mannen hebben top werk geleverd. Ik heb gekozen voor zwarte plinten en ziet erg mooi uit. Waren erg vriendelijk en echt voorzichtig omgegaan met onze pas gelegde gietvloer.

Zwarte plinten mdfStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Hoi Eric en Peter, dank voor jullie geleverde werk. Ziet er top uit en keurig volgens afspraak. Aanrader dit bedrijf!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

De jongens van Stuntenmetplinten hebben in een dagdeel mijn nieuwbouwwoning van mooi plinten voorzien. De plinten zien er netjes en afgewerkt uit en ze hebben ook alle troep netjes opgeruimd en afgevoerd. Ik raad dit bedrijf daarom ook van harte aan.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Eric & Peter hebben in ons nieuwe huis prachtige plinten gelegd en afgekit. Ons huis zag er in één klap helemaal af uit.

Een goede prijs en kwaliteit. Makkelijke  betaling door middel van een link via WhatsApp die je na afloop van de werkzaamheden krijgt toegestuurd. Gewoon fijne, no nonsens mensen die hun gemaakte afspraken nakomen.

Wat ons betreft zeker een aanrader!

Plinten leggen en afkittenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Offerte is snel gemaakt en verstuurd, nadat deze was geaccepteerd is er door de planning zeer snel een voorsteldatum gemaakt voor het plaatsen.

Vandaag zijn ze geplaatst, keurig op tijd. nette vakmannen die geen rommel maken. plinten zijn keurig volgens afspraak geplaatst

 

Kortom, heel tevreden over de snelle afhandeling en plaatsing

Plinten plaatsen op de slaapkamersStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Snel en goede communicatie. Denkt mee met de klant. Hanny werkt erg netjes. Vriendelijk. We zijn super tevrede. Met 1 woord prachtig.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Prettig contact vooraf, met goede adviezen. Prima werk geleverd door zeer vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en waren verrast hoe snel alles klaar was.

Hebben een buurman die is komen kijken en mogelijk ook een opdracht geeft.

Moderne plinten 1,5 x 9 cm in het hele huisStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zijn echt vakmensen ziet er super uit en zeer vriendelijk. Bij ons het hele apartement voorzien van plinten. Echt een aanrader deze vakmensen en prijsnivo is ook prima. Tevens ook de plakplinten geplaatst en een nieuwe schoonloopmat geplaatst.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

On-time, professional, clean, low-cost. 100% recommended.

PlintStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Conform afspraak hebben Eric en Peter vandaag de bestelde moderne plinten in de RAL kleur 9016 in ons nieuwe moderne herenhuis geplaatst. Ruim 200 mtr. plint met hier en daar de nodige (bouwkundige) uitdaging(en).

Met een lach en een grap, keurig werk geleverd.

Eric, Peter, dank voor het prachtige resultaat. We zullen jullie aanbevelen daar waar mogelijk.

Tot een eventueel volgend contact.

John en Jeanine

Plaatsen van moderne plinten in onze nieuwbouwwoningStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Keurig op tijd. Snel en netjes gewerkt. Ik beveel dit bedrijf aan.

Stuntenmetplinten.nl 4
No Image Provided

Naast vakmanschap ook goede service met een goede dosis humor. Op het gebied van klantgerichtheid een voorbeeld. Dank voor de mooi geplaatste plinten!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Professioneel en snel plinten gelegd en afgekit in de woonkamer. Monteurs hebben zelfs nog meegeholpen met de laatste meubels aan de kant te zetten. Handig dat je een agendaverzoek krijgt voor de tijd dat de monteurs komen en de dag van tevoren word je nog aan de afspraak en voorwaarden herinnerd via Whatsapp. Fijn dat het zo professioneel ging.

Plaatsen van plinten in de woonkamerStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Dit topteam heeft circa 60 meter plinten bij ons geplaatst. De beide monteurs waren ruim op tijd aanwezig, gingen meteen aan de slag en waren erg prettig in de omgang en communicatie. De plinten zijn overal super netjes en strak geplaatst en afgekit. Wij vinden dit heel belangrijk, omdat het de afwerking van onze woning betreft. Stuntenmetplinten levert een zeer hoog afwerkingsniveau voor een nette prijs. Wij zijn super tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!

Plaatsen van circa 60 meter plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Bij het zoeken naar een bedrijf voor het laten monteren van plinten in onze woning op Stuntemetplinten.nl uitgekomen.

Bedrijf neemt zeer snel contact met me op. Ondanks dat de gewenste levertijd erg kort was heeft Eric zich erg flexibel opgesteld en kon de opdracht aannemen.

Principe is erg eenvoudig, Eric neemt voldoende plinten mee nadat je ze het zelf hebt opgemeten. Neemt het mee mee naar binnen en wat er overblijft wordt niet doorberekend.

Monteert de plinten netjes en vlot.

Denkt met je mee en wanneer het klaar is krijg je een betaalverzoek.

Aardige en nette mensen om mee samen te werken.

Aanbrengen van 113m plint in gehele woningStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Vandaag zijn onze plinten geplaatst. Binnen een uur waren de heren klaar en zag alles er tip top uit. Er is heel netjes gewerkt en de plinten zijn vakkundig geplaatst. We waren heel blij dat het op zo’n korte termijn kon! Een echte aanrader

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Eigenlijk super tevreden over de plinten en ook de mat (aanrader). Gingen wat dingen mis met de bestelling van de (in ons geval hard houte) plinten. Echter: al met al de moeite waard en alles naar wens opgeleverd. Dank!

Plinten + MatStuntenmetplinten.nl 4
No Image Provided

120 meter plint en binnen 3 uur klaar! Echt ongekend hoe strak en mooi het geplaatst is 🙂 Klasse Eric ga zo door!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Topwerk en topservice! Het werk is prima uitgevoerd volgens afspraak. Er is meegedacht over de beste oplossingen voor ‘ingewikkelde hoekjes’. De vakmannen brengen naast hun vakmanschap ook gezelligheid mee. En niet onbelangrijk in deze tijd: zij nemen voor de klant én voor zichzelf de corona-maatregelen keurig in acht.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zeer tevreden! Snel een duidelijke offerte binnen en goedkoopste prijs in vergelijking met 6 andere aanbieders. Kwaliteit van het product en de service is erg goed. Snel een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Toen Eric en zijn collega kwamen, werden de plinten mooi en secuur geplaatst. Tevens zijn zij zeer prettig om in je huis te hebben. Na het plaatsen een duidelijke factuur gehad. Al met al een perfecte ervaring

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Wegens corona waren wij genoodzaakt onze nieuwbouw woning 2 maanden eerder te betrekken. Omdat wij nu tijdelijk boven wonen wilden wij ook graag de plinten eerder gelegd , zodat wij verder konden met inrichten. Voor Eric’s agenda heel lastig, maar met extra moeite toch gelukt. Daarnaast zijn de plinten goed gelegd en netjes afgewerkt met kit. Ze werken snel en netjes, nemen de rotzooi weer mee. En er zit echt verschil in plinten, dit zijn kwalitatief goede plinten. Aanrader! Dus dank Eric, we zien jou en je maat graag terug als de beneden vloer ook ligt.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

De mannen van stunten met plinten hebben gisteren in drie uur ons hele huis (bijna 100 meter plint) van plinten voorzien. Ze werken snel en netjes tegen een scherpe prijs. Dit kun je zelf niet beter en sneller en bijna ook niet goedkoper.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Stunten met plinten heb ik gevonden via internet en in het begin had ik het idee, dit is te mooi om waar te zijn. De offerte was namelijk erg laag, maar na wat reviews zoeken was ik toch overtuigd. Er wordt enorm snel gereageerd aan de telefoon en via de mail, dat is heel prettig. Daarnaast konden ze ook snel de plinten en architraven komen plaatsen. Op de dag zelf kwam Henny bij ons de plinten en architraven plaatsen. Dit deed hij erg netjes en secuur. Daarnaast was het ook een vriendelijke man. De architraven en plinten zijn netjes geplaatst en de plinten netjes afgekit wat een mooi en strak effect geeft. Nadat Henny weg was kregen we snel de factuur en omdat we meer dan 30m aan plinten hadden en binnen 8 dagen de offerte hadden bevestigd kregen we nog 10% korting, mooi meegenomen dus! Daarnaast moesten de architraven verzaagd worden om het mooi passend te krijgen. Wij wisten dat hier een meerprijs op zat, maar ze waren zo vriendelijk om dit niet door te berekenen. De volgende keer zou ik stunten met plinten weer inhuren, ik ben dik tevreden!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Snel een offerte op maat, snelle reacties op vragen. De plinten zijn keurig geplaatst door Henny. Hij is vriendelijk en werkt snel en erg netjes. Geen rommel of zaagsel achtergelaten. Zeer tevreden.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Romantisch plinten besteld, gelijk werd een afspraak ingepland, moesten enkele weken wachten maar dat was de moeite waard. Zeer vakkundig zijn de plinten geplaatst. Een grote verbetering in ons huis, we zijn erg tevreden over offerte en verdere afhandeling. Prima prijs voor de plinten en montage. Stuntenmetplinten is een aanrader.

Plaatsen romantische plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Superblij met de nieuwe plinten. Gezellige monteurs, goede service, strak werk geleverd. Bedankt Stuntenmetplinten.nl

Plinten montageStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Vandaag mijn kamer voorzien van plinten. Ziet er super mooi en strak uit. Ben er erg blij mee. Snelle service, eergisteren bestelt vandaag geplaatst. Nette afwerking. Leuk team die hun werk verstaan.

Kamer voorzien van plinten Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zeer tevreden, een goed op team van twee vaklieden die met plezier hun werk netjes uitvoeren.

Eindresultaat is helemaal naar wens, snel en  vakkundig uitgevoerd.

Plinten woonkamer/ gangStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zeer tevreden over uitvoering en resultaat. Zagen binnen geeft eigenlijk helemaal geen rotzooi door top gereedschap. Plinten zeer netjes afgekit aan de bovenkant. Stuntenmetplinten.nl maakt waar wat ze verkopen.

Plinten begane grondStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

vakkundig en snel plinten in hele woning geplaatst. Zonder gedoe, rommel en keurig afgewerkt! 

Plinten aanbrengen in appartementStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Een goed op elkaar ingesteld team van twee vaklieden die met plezier hun werk zeer vakkundig en netjes uitvoeren.

Eindresultaat mag er wezen en we zijn zeer tevreden met hoe alles is gegaan.

Montage plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Vandaag zijn de plinten geplaatst Top gedaan ziet er perfect uit Eric en Peter hebben vakwerk geleverd Thx mannen Richard
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Op 19-3 heeft Eric met zijn team ons volledige (nieuwbouw) huis voorzien van moderne plinten op alle kamers en garage. Eric kwam keurig op de afgesproken tijd. Vervolgens hebben we al onze wensen van de kamers besproken. Eric heeft hierover goede adviezen gegeven. Met name over het wel / niet de hoeken in verstek te zagen.

Binnen enkele uren waren ze klaar. Alles werd netjes opgeruimd. Het kitten gebeurd erg netjes! Kortom wij zijn enorm blij met deze plinten en de organisatie! Echt een aanrader!

Nieuwbouw huis alphen aan den rijnStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Komen simpelweg na wat er is afgesproken. Niets op aan te merken. Werken snel, netjes en niet onbelangrijk met de nodige humor. Superblij met het resultaat. Grt. Frank B.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Heren, jullie hebben vakwerk geleverd! In 3 uur tijd mijn hele huis voorzien van prachtige hoge plinten. Zeer professioneel, zorgvuldig en vriendelijk. Een echte aanrader!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Op onze bovenverdieping plinten laten plaatsen. Ziet er prachtig uit. Ging erg vlot en een mooi resultaat. Als we onze benedenverdieping gaan aanpakken, dan bel ik ze weer.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zeer (zeer) tevreden! Ziet er heel goed uit, ook zeer plezierige monteur! Er wordt vlot doorgewerkt en de kwaliteit mag er zijn. Zou het zeker aanbevelen!

Plinten Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Snel, professioneel, goede prijs en ook nog een paar uur gezelligheid in huis. Ik koos voor stuntenmetplinten vanwege de prijs (goedkoper dan de rest). Na mijn bestelling kreeg ik vrij snel de datum voor het plaatsen van de plinten door. Er was wel een wachttijd, maar dat is logisch want plinten laten plaatsen is kennelijk gewild. Het was het wachten meer dan waard. De twee mannen kwamen op de afgesproken tijd, installeerden de zaagmachine en waren in no time klaar met het plaatsen van de plinten; ik was langer bezig met alles aan de kant zetten. Ze brachten ook nog een hoop lol en gezelligheid mee, maar bovenal veel porfessionaliteit: het resultaat is uitermate fraai. Mijn huis is af!!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Erg tevreden! Toen we twee jaar geleden onze nieuwbouwwoning betrokken zijn alle plinten keurig geplaatst in de door ons opgegeven ral-kleur sneeuwwit, dat perfect aansloot bij de kleur van de kozijnen. Twee weken terug- na een lekkage -een aantal plinten laten vervangen. Wederom prima service; op tijd, netjes gewerkt en alles weer keurig opgeruimd.

plaatsen plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Offerte aangevraagd voor plinten en heb deze direct de volgende ochtend van Eric ontvangen. Scherp, helder en overzichtelijk. Vanwege drukte zouden de plinten pas medio eind maart geplaatst kunnen worden. Eric heeft de moeite genomen om te kijken of hij de plaatsing naar voren zou kunnen halen. Binnen een paar dagen kreeg ik via zijn app de vraag of ze al op 17 februari konden komen. De communicatie was zoals je dat van ieder mag verwachten, maar helaas niet altijd het geval is. Eric van stuntenmetplinten heeft dat goed begrepen. …TOP!! Henny is de plinten komen plaatsen. Hij belde een dag van tevoren om de afspraak te verifiëren. ( op zondag ) …..TOP!!! Henny , een zeer fijn persoon om in huis te hebben, heeft de plinten netjes en op professionele wijze geplaatst. Dus. ….. een top resultaat en zou direct weer met ze in zee gaan. Gr. Pedro

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Goede prijs, snelle reacties en zeer goed werk afgeleverd!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Deze heren hebben de kennis en vaardigheden om de klus zo goed mogelijk te klaren, dat heb ik vandaag ervaren. Ze hebben bij mij ral 9016 plinten geplaatst, dit komt mooi overeen met mijn muren die ook ral 9016 zijn (een zeer licht verschil omdat de muren van beton zijn en de plinten van hout). De heren waren binnen de aangegeven tijd aanwezig. In mijn offerte heb ik 65m opgegeven, dit bleek helaas 84m te zijn dat ik nodig had. Gelukkig nemen zij meer meters mee dan gevraagd is waardoor mijn gehele huis is voorzien van plinten. Daarnaast heb ik een gietvloer, omdat een gietvloer niet overal even hoog is hebben de heren ad-hoc een oplossing bedacht en keurig de plinten weten te plaatsen. Mocht ik ooit nieuwe plinten nodig hebben dan zal ik zeker weer bij stuntenmetplinten in zee gaan.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Erik en Peter weten wat ze doen, echte vakmensen. De plinten staan prachtig en keurig netjes afgekit. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! Vooraf ook netjes de livelocatie via Whatsapp aangegeven. Hierdoor kun je precies zien wanneer ze arriveren.
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zeer goede afspraken kunnen maken. Prima prijs, prima kwaliteit plinten en bovenal een vakman die keurig op het overeengekomen tijdstip aanwezig was. Hij nam alle tijd om echt vakwerk te leveren. Ik kan dit bedrijf een ieder aanraden, het was een hele goede ervaring!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Erik en Peter hebben de nieuwe plinten erg mooi en zeer vakkundig gemonteerd. Het eindresultaat is prachtig, zelf mooier dan we hadden verwacht. De heren waren stipt op tijd en het werk verliep zeer vlot. En het was nog gezellig ook! Een aanrader!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Erg tevreden met onze geplaatste plinten. In het voortraject goed geadviseerd door Eric, en een eerlijk-en transparante offerte en uitvoering van het werk!! No nonsens en prima prijs kwaliteit! Zeker een aanrader!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Aanrader! Vlotte en duidelijke communicatie omtrent de offerte en afspraak. Er wordt snel en netjes gewerkt. Mooi geworden! Heel blij mee 😃

Plaatsen hoge plinten en architravenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Heren waren stipt op tijd bij ons, en in een ochtendje hadden ze door het hele huis de plinten erin zitten. Voor een goede prijs, prima kwaliteit geleverd.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Vandaag de mannen van Stunten met plinten in huis gehad. Wat een vakwerk!!! Vanaf het moment van opvragen van een offerte tot aan het laatste kitrandje, zeer professionele en vriendelijke kerels. Al je vragen worden op voorhand beantwoord niets is te gek, komen alle afspraken keurig na en ruimen nadat de klus is geklaard alles netjes op. En dat alles met een flinke dosis humor. Wij kunnen Stunten met plinten alleen maar ten zeerste aanraden!!! Nogmaals bedankt!!!

Volledig afwerken nieuwbouwwoningStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Uitermate professioneel vakwerk. Een heel huis in een ochtend voorzien van plinten, keurig afgewerkt. Zeker aan te bevelen!

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Zeer goede en nette afwerking door ons gehele huis.
Hele vriendelijke heren welke servicegericht zijn. Zij denken ook goed mee om tot een heel mooi eindresultaat te komen.
Wij bevelen dit bedrijf zeer zeker aan.

Plinten monterenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Van het begin tot het einde, niet anders dan tevreden over deze 2 mannen. Het duurde iets langer voordat de klus uitgevoerd kon worden in verband met kerst ed en hun drukke planning, maar afgelopen week zijn de de twee manen geweest, die beleefd, erg gezellig en netjes en vlot gewerkt hebben met een prachtig eind resultaat, mannen dikke pluim voor jullie!

mvg. Bianca en Martin de Klerk

plaatsing van plinten door heel het huisStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Top plinten voor een mooie prijs. Ziet er allemaal perfect uit en duidelijke communicatie ! Aan te raden

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Vandaag onze plinten geplaatst. Komen de afspraken stipt na. Vriendelijke bejegening en met een lekker kopje koffie erbij gaan ze in een keer door. Top, we zijn erg tevreden. Bertus en Marion
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Prima werkt geleverd. In ons oude pand is niet veel recht na 300 jaar kan dat ook haast niet. Desondanks zitten de plinten er keurig op en zin alle oneffenheden keurig opgevangen. Wij zijn super tevreden
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Eric heeft mooi werk geleverd en was zeker niet duur. Komt zijn afspraken na en was netjes op tijd. Zeker een aanrader voor eenieder die op zoek is naar mooie plinten!
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
De heren van stunten met plinten hebben in ons hele huis een eigentijdse plint geplaatst. Harde werkers & gezellige mannen! En het resultaat: vakwerk! Wij zijn erg tevreden.
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
We hebben via internet voor ons nieuwbouw appartement de opdracht gegeven aan stuntenmetplnten.nl vanwege de aantrekkelijke prijs en geode reviews op internet. Ik kan alleen maar de bovenal positieve reacties van anderen beamen welke gemeld worden op internet over stuntemetpinten. Ze hebben erg secuur en profesioneel gewerkt en alles netjes opgeleverd conform offerte. Ik kan ze alleen maar aanraden voor iedereen die zijn plinten wil laten leggen. Johan
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Ik ben erg tevreden over de 88m renovatieplinten die bij mij in een sociale huurwoning zijn gelegd (22mm diep x 120 mm hoog) in januari 2020. Laminaat lag al 2 jaar en was nog niet aan de plinten toegekomen. En was mezelf ook nooit gelukt, want het moest over verschillende bestaande plinten heen van 60 jaar oud die qua afmeting alles behalve een ideale basis waren. Dus alle expertise van Stuntenmetplinten was nodig, maar het was binnen 1 dag keurig klaar. Lekker geen gedoe met overschilderen want al netjes wit. En geen lelijke plakstrips die weer losraken want de renovatieplinten verhullen ook de ruimte die bij laminaat moet worden aangehouden ten opzichte van de muur. Twee vliegen in 1 klap. Nu mooie witte plinten die het afmaken! Zonder dat het de hoofdprijs kost want daar dachten de 2 heren (type rustig en beschaafd, klussers in hart en nieren, geen muziekherrie) die kwamen heel prettig over mee. Fris en mooi resultaat, klaar voor het voorjaar! Gun het jezelf om je thuis mooi af te maken met keurige plinten zonder gedoe!

88m renovatieplintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Ook bij mijn moeder plinten geplaatst. En weer fantastisch! Hele fijne samenwerking! Ze is er heel blij mee

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

In oktober 12 cm hoge plinten laten plaatsen. De offerte-aanvraag was snel binnen en ook reactie op aanvullende vragen kwam snel. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Plinten maken de kamer af en zitten er mooi en strak op. Vrienden van ons inmiddels ook naar volle tevredenheid plinten laten plaatsen. Zou het iedereen aanraden!

Plaatsen van 12cm hoge plinten in woonkamer en gangStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Uitstekende ervaring met stuntenmetplinten.nl. Nette prijs/kwaliteit-verhouding en snel een afspraak kunnen maken. Communicatie ging vlot en waren goed bereikbaar. Het eindresultaat is echt mooi strak geworden. Kortom: een aanrader!

64m¹ Moderneplint 70x15Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Onlangs 12 cm hoge plinten laten plaatsen in de woonkamer, keuken en gang. Van begin tot eind prettig geholpen. Vrijwel direct na de aanvraag een offerte ontvangen. Het plaatsen gebeurde vlot en netjes. We laten ze zeker nog terugkomen voor de bovenverdieping.

Plinten benedenverdiepingStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Vandaag in woonkamer gang en hal plinten met geluid reducerende strip geplaatst door Eric en Peter, snel gewerkt en troep opgeruimd en meegenomen. Voor ons een aanrader.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Na een aanvraag voor een offerte hebben gedaan, kregen wij snel een reactie.
Op 13-12 heeft stuntenmetplinten de plinten gemonteerd en afgekit. Hij heeft dit zeer netjes gedaan. Wij zijn er zeer tevreden mee en maakt de benedenverdieping nu echt af.

Moderne plint 15mm x 120mmStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

wij zijn super blij met de plinten.

de mannen werkten snel en netjes en waren nog gezellig ook!!

plaatsen van hoge zwarte plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Vakwerk, zeer tevreden. En met 3 man sterk waren de plinten in een paar uur geplaatst!

Plaatsen ca 80 meter moderne plintStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Najaar 2019 plinten laten plaatsen, alles naar volle tevredenheid. Offerteaanvragen worden snel beantwoord en het plaatsen van de plinten kon ook op betrekkelijk korte termijn, ondanks drukte. De heren hebben netjes gewerkt en hebben veel humor, dus leuk om ze over de vloer te hebben.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Vandaag heeft Henny (Stuntenmetplinten.nl) bij ons de nieuwe plinten geplaatst. Door omstandigheden was Henny iets later dan gepland maar hij heeft super hard gewerkt en is tot 19:30uur doorgegaan om alles af te krijgen. Het ziet er super mooi uit! Wat een vakwerk!! Wij zijn er super blij mee, dankjewel Henny!
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Ook bij mijn moeder plinten geplaatst. En weer fantastisch! Hele fijne samenwerking! Ze is er heel blij mee.
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Fijne sfeer, goede service, goede afspraken.Blij met het resultaat!

Hele huis van brede plinten voorzien.Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Stunten met plinten ingeschakeld om de plinten te plaatsen in onze nieuwe woning. De communicatie was heel goed en de plinten konden heel snel geplaatst worden. De plinten zijn door Henny geplaatst en het resultaat is echt supermooi!! Ons huis is nu echt af. Dank je wel Eric en Henny!

Plaatsen 87 meter plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Snelle communicatie. Het duurde iets langer voordat de klus uitgevoerd kon worden in verband met hun planning, maar onlangs zijn ze geweest. Twee man, die beleefd en gezellig waren. Ze hebben netjes en vlot gewerkt. Het eindresultaat is prachtig. Wat mij betreft echt een aanrader!
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Snelle reactie. Hele vriendelijke man en de plinten zien er heel goed uit. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Mooie plinten, goede prijs, plaatsing door prettig persoon die ook meedenkt. Heel netjes, geen rommel

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Op korte termijn konden de plinten in onze nieuwe woning worden geplaatst. Snelle service en snel antwoord op mijn vragen. Ze hebben de plinten op de gehele bovenverdieping en op zolder geplaatst en het ziet er strak uit. Als ik andere plinten wil, weet ik wie ik bel. Bedankt!
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Ontzettend tevreden! Hoge kwaliteit voor een goede prijs (zonder verrassingen achteraf). De communicatie verliep uiterst prettig: nooit lang op een reactie hoeven wachten. Eric en Peter denken goed met je mee, werken snel maar zorgvuldig en zijn ook nog eens heel gezellig! Een aanrader!

Plinten plaatsenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Wij hebben onze plinten gekocht bij stuntenmetplinten en zijn er erg blij mee. De mannen die de plinten kwamen monteren waren vriendelijk en spontaan. De plintjes zijn netjes gemonteerd en ook lekker snel! Als je opzoek bent naar mooie plinten en zelf niet zo handig bent of gewoon geen tijd hebt om het zelf te monteren, dan is stuntenmetplinten zeker een aanrader!

Plinten montage serviceStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Door de scherpe prijs was ik enigermate gereserveerd of ik de juiste firma had voor deze klus. De vriendelijke en vooral snelle reactie op wat vragen gaf de doorslag. Vandaag zijn de plinten op een keurig nette manier geplaatst. Wij zijn uitermate te spreken over het resultaat. Een buitengewoon scherpe prijs en een snelle levering door vakkundige mannen. Bedankt Eric en Peter.

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
De mannen hebben weer fantastisch werk afgeleverd vandaag! Al eerder heb ik stuntenmetplinten ingehuurd voor het plaatsen van onze plinten, dus ik wist al dat er kwaliteit geleverd wordt. De keuze was dan ook snel gemaakt dat we deze toppers weer zouden laten komen toen nieuwe plinten nodig hadden. Verder vind ik het fijn dat er snelle communicatie is en dat ze afspraken nakomen
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Eric en Peter,

Heel erg bedankt voor het zeer snelle inplannen en de even snelle plaatsing. Nette job, goed geluisterd naar onze wensen en goed overlegd ivm behang met profiel. Jullie zijn vakmannen.

Jan

30 m eigentijdse plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Nagenoeg zonder wachttijd zijn vandaag plinten bij ons geplaatst in onze woonkeuken, na renovatie van de vloer en plaatsen vloerverwarming. De klus werd uiterst vlot, keurig netjes en compleet , dat wil zeggen met mooi strak afkitten aan de bovenzijde, uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden en beveel dit bedrijf van harte aan!
Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Wij hadden plinten besteld die eerst gelakt moesten worden. Bij de eerste levering ontdekte Henny dat er kleine vlekjes zichtbaar waren in het lakwerk. Zonder morren werd alles weer ingeladen en een nieuwe afspraak gemaakt. De 2e keer waren de plinten wél OK en zijn superstrak door Henny geplaatst. Nu is ons appartement écht af. Wat een verschil! Daarbij is Henny ook nog een gezellige peer. Is ook fijn. En Henny heeft ons vanuit zijn bouwkundige achtergrond een paar goede adviezen over ons appartement gegeven. Plinten nodig? Niet twijfelen en Eric (stunten met plinten) bellen.
Moderneplint 90x12 Ral 7016Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Tijdens een verbouwing waar werkelijk alles mis was gegaan en daardoor steeds verdere vertragingen ontstonden en ik al had vastgesteld dat ik nooit meer zou gaan verbouwen omdat ik er chagrijnig van werd, kwamen de mannen van Stuntenmetplinten niet alleen al hun afspraken volledig en op tijd na maar hebben ze ook nog topkwaliteit geleverd. Daarnaast heeft Eric een ontzettend geestige humor. Waren alle mensen in de bouw maar zo professioneel, kwalitatief uitstekend, helder en vlot communicerend en vrolijkmakend, dan zou ik verbouwen geen enkel bezwaar vinden.

StamStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

In September plinten laten plaatsen door stunten met plinten. Precies volgens afspraak stonden de heren op de stoep. Wat een gezellig duo! Het leek wel een komische act af en toe. Fijn gevoel voor humor en harde werkers. De plinten zitten er keurig in en we zijn erg blij met het resultaat! Zoek niet verder maar bestel hier gewoon je plinten!

PlintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided
Als je plinten te plaatsen hebt, dan zijn hier de vaklui die hun vak van A tot Z verstaan. Correct in de omgang en uiterst vriendelijk en gaan gestaag door met de klus die aangenomen is. Wij zijn erg blij met de keuze van dit bedrijf, en ons appartement ziet er weer pico bello uit !!!!!!!!
84 mtr Kolonialeplint + 8 mtr Flexibele plintStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Vakwerk! Wij zijn heel blij met onze plinten. Goede service en vakkundige mensen. Een aanrader

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Snelle offerte en netjes gelegd👌🏻

Stuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Fantastisch werk geleverd en wat een gezelligheid brengen de heren met zich mee.

Ook 1 wat lastiger deel super mooi opgelost.

Fijne communicatie, gewoon op de momenten waarop het nodig is!

Dank, we genieten van het eindresultaat (na een jaar zonder plinten 😊)

Plaatsing plintenStuntenmetplinten.nl 5
No Image Provided

Eric en Peter hebben fantastisch werk geleverd in onze jaren 30 vila te Delft.

Zij hebben 70 meter plint geplaatst op de eerste etage met veel lastige hoeken en dit zonder problemen.

Top kwaliteit plint en de witte muren zijn zeer netjes afgewerkt met kit.

Namens Fam Biegstraaten een aanrader!

Plinten plaatsenStuntenmetplinten.nl 5
wooninspiratie

wooninspiratie

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
banner
Reclame