Reviews

Wij stellen het erg op prijs, wanneer u uw ervaringen met Stuntenmetplinten.nl deelt met toekomstige klanten.
Zou u zo vriendelijke willen zijn een review achter te laten.

 

 

No Image Provided

Super tevreden met het werk wat de mannen hebben geleverd. Binnen 4 uur de gehele woning voorzien van een mooie hoge plint in Ral9016. Absoluut een aanrader!!! Bedankt!

120 meter plinten 12 cm hoogStunten met Plinten 5
No Image Provided

Even reagerend op Harry Brack. Deze beste man heeft een foutje gemaakt. Het moeten uiteraard 5 sterren zijn… Maar super mooie plinten geplaatst in Epe. Topwerk afgeleverd.

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Heel tevreden over het geleverde werk! Mannen hebben netjes en snel gewerkt en waren nog gezellig ook 😉 Aanrader!

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Erik en Peter hebben vakwerk geleverd. Heren zijn zeer kundig en enthousiast! Ik kan ze iedereen aanbevelen!!!!! Binnen 2 uur hadden ze 44 meter plint gelegd inclusief afkitten.

44 meter plint laten plaatsen op de begane grond van onze woningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Goed service. Mooie afwerking. En ook erg snelle levering. Ben erg tevreden en zal het zeker aanraden aan mensen om mij heen

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Was top! Eric kwam mooi op tijd, levert snel en mooi werk en kwam zelfs in de ochtend op hemelvaartsdag! Heel fijn, aangezien ik zelf weinig vrije dagen heb. Uitstekend en zeker aanrader! Dank je wel Eric!

Plinten plaatsen in onze woningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Wat een verademing. Meteen reactie op telefoontje. Eric dacht ook goed mee en was niet te beroerd om bij het leggen nog wat extra werkzaamheden te doen. Alles zit er geweldig in We zijn erg tevreden. Echt een aanrader.

135 mtr moderne plinten 70x15 en 90x15Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Goed geholpen, ze kwamen de plinten snel leggen. Prettig en betrouwbaar personeel.

Eigentijdseplint 120x12Stunten met Plinten 5
No Image Provided
120 Mm plinten geplaatst in ons nieuwbouwhuis. Vakkundig, flexibel wat betreft afspraken en snel en duidelijk in de c… Meer120 Mm plinten geplaatst in ons nieuwbouwhuis. Vakkundig, flexibel wat betreft afspraken en snel en duidelijk in de communicatie. Aanrader!
120 Mm plinten geplaatst in ons nieuwbouwhuisStunten met Plinten 5
No Image Provided

Super tevreden met de plinten van 12 cm hoog en ook over de manier waarop de mannen ze geïnstalleerd hebben. De muren…Super tevreden met de plinten van 12 cm hoog en ook over de manier waarop de mannen ze geïnstalleerd hebben. De muren en plafonds waren gestuct en gesaust en nu is het echt af met de plinten. Ze hebben hard gewerkt want 135 meter hebben ze in ca 4 uur geplaatst. Ik kan stunten met plinten van harte aanbevelen.

135 meter - 12 cm hoge plinten plaantsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Snel en vakkundig onze plinten gemonteerd . Prima

Moderne plinten monteren met geluidsreducerende strip in ons appartementStunten met Plinten 5
No Image Provided

Wij zijn zeer tevreden met onze mooie nieuwe plinten welke zeer vakkundig, snel en bovenal netjes zijn geplaatst door Eric en zijn collega. Dit al binnen 1 week! Wij bevelen ze zeker aan! Kijk je net als ons op tegen het plaatsen van plinten, niet meer doen maar gewoon Eric benaderen. Dan komt het zeker goed!

plinten plaatsen nieuwbouwwoning 1 en 2e etageStunten met Plinten 5
No Image Provided

Via goede ervaringen bij mijn moeder ook gekozen voor stunten met plinten. Fijne gezellige mannen die de puntjes zeker op de i zetten. Binnen 2 uur was onze eengezinswoning voorzien van mooie afgelakte plinten. De mannen hadden weinig ruimte aangezien wij al in de woning woonde. Alle spullen een beetje van de muur in de hoop dat ze erbij konden. Niets was teveel en dat ze soms door over spullen moesten kruipen om erbij te komen was geen probleem. Gelukkig😁. Top gedaan mannen, ben er erg blij mee.

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Eindelijk echte vakmensen in mijn nieuwbouw woning bezig. Na wat tegenvallers op andere vakgebieden was dit een verademing. Heel erg goed aangelegd en wat ik vooral erg prettig vind is dat er goed wordt meegedacht naar de mooiste manieren van aanleggen. Kwaliteit boven kwantiteit! Petje af voor dit prachtige bedrijf, ik ben een zeer tevreden klant.

Hoge moderne plinten 120x12Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Op zoek naar plinten zag ik door de bomen het bos bijna niet meer. Maar Stuntenmetplinten en dan in het bijzonder Eric was een verademing tussen alle aanbieders die nog niet eens in staat waren een leesbare (foutloze) offerte op te stellen. Het contact verliep heel prettig en het was goed afspraken maken met Eric. Ook de prijs was uitermate fair. Ondertussen zijn de plinten geplaatst en ik ben er heel blij mee. Het werd in sneltreinvaart gedaan, maar toch ook heel nauwkeurig. Zo mooi kan ik het zelf zeker niet. Kortom: Zoek je plinten (en iemand die ze netjes plaatst), dan zit je hier zeker goed!

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Scherpe offerte. Snel en netjes gewerkt. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en zouden zo weer met je in zee gaan.

Plinten benedenverdiepingStunten met Plinten 5
No Image Provided

Erik heeft prima werk geleverd, op tijd, werken netjes, ruimen alles netjes op en vriendelijk om over de vloer te hebben. Goede prijs, goede kwaliteit

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Een snelle en nette offerte. Goed advies over houten of mdf plinten. Snelle plaatsing en mooie afwerking! Kortom, zeer tevreden!

Plinten monterenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Erg vriendelijk, werkt snel en nauwkeurig. Top werk! Ik zou zo weer zaken doen met stuntenmetplinten .NL

plinten woonkamerStunten met Plinten 5
No Image Provided

Zeer tevreden met onze plinten! In slechts 3,5 uur 118 m2 geplaatst, waarbij de afwerking er mooi uitziet en we nog op maat gezaagde delen plus kit en lijm kregen om zelf te plaatsen wanneer de keuken erin zit. Prettige communicatie en goed meegedacht.

118 mtr moderne plintStunten met Plinten 5
No Image Provided

Heel snel een afspraak kunnen maken met Eric. Binnen 1 week! De plinten zijn heel mooi en netjes geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden. Klasse werk mannen! Bedankt Stuntenmetplinten.nl Gr. Sylvia en Robin

Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Diverse bedrijven via internet benadert voor een offerte, maar na het werk bij m’n buren gezien te hebben, is ons keus gevallen op stuntenmetplinten.nl. De aanvraag werd snel opgepakt en dezelfde dag nog een scherpe offerte. De plaatsing door Eric ging vrij vlot, mooie kwaliteit plinten en professioneel gemonteerd. Wij zijn heel blij met onze plinten:-).

 

30 meter plinten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric en zijn collega kwamen op een zaterdagochtend. Binnen no time, minder dan 4 uur, zat er ruim 100 meter plinten in mijn nieuwbouwwoning. Keurig gemonteerd, netjes afgekit en na afloop alle rommel meegenomen. Een voorbeeld van hoe het moet en kan. Ik was aangenaam verrast. Goed product en service voor een nette prijs.

100 mtr plint plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

De mannen van stunten met plinten hebben naast dat ze klantgericht zijn bij ons een week geleden vakkundig, netjes en snel naar volle tevredenheid de plinten geplaatst. Ik kan ze zeker aanbevelen.

plinten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Erik heeft de plinten op zeer korte termijn vakkundig geplaats. Ik ben erg tevreden over het eind resultaat. Op 1 plaats kon nog geen plint geplaatst worden omdat de muur nog niet gestuukt was. Hiervoor heeft hij een plint om maat en verstek gezaagd die later geplaatst kan worden. Kortom goede service voor een goede prijs 👍

Plinten monterenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Maandag zijn onze plinten gemonteerd. Een snelle en goede service. Het ziet er strak uit en ze werken netjes.

Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

Plinten benedenverdieping en overlopenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Goed werk, aardige, flexible vakman en de beste prijs die we konden vinden

72 mtr 120x15 plinten monterenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Ik ben reuze tevreden met de geleverde en gemonteerde plinten door ” STUNTEN MET PLINTEN”

In de offerte staat dat U rekening moet houden met 10 % meer dan de gemeten benodigde lengte i.v.m. snijverlies. Ik raad u wel aan voor de zekerheid uit te gaan van iets meer.

Desondanks geef ik toch de volle 5 sterren rating, want het eindresultaat is absoluut goed te noemen.

een tevreden klant.

plinten tbc woonkamer en overloopStunten met Plinten 5
No Image Provided

Leuke relaxte gasten. Plinten zitten er keurig op. Als het allemaal zo blijft zitten zoals het nu zit, was het voor mij vijf sterren waard!

Plinten monterenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Plinten snel en vakkundig geplaatst. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

Plinten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Snelle & vakkundige service van stunten met plinten!

We zijn zeer tevreden over het resultaat en kunnen het iedereen aanbevelen om via deze weg de plinten te laten plaatsen.

 

Plinten modern nieuwbouw woningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Prima communicatie, snelle levering en goede montage. Kortom, een aanrader. Zodra wij de zolder gaan verbouwen komen we zeker bij je terug. Dank!

Plinten 1e verdiepingStunten met Plinten 5
No Image Provided

Onze plinten zijn snel en vakkundig geplaatst, inclusief het wegwerken van kabels. Aardige mannen die ook na hun werk de rommel netjes opruimen en meenemen. Wij zijn compleet ontzorgd en ons huis is netjes afgewerkt!

Dank heren!

Plinten plaatsen (vleuten)Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Ik heb contact gehad met meerde leveranciers over het laten plaatsen van plinten. Eric was veruit de goedkoopste, en kwam deskundig over. Absoluut geen seconde spijt van om met hem in zee te zijn gegaan. Vooraf laten weten dat er erg veel lastige stukjes waren, maar ook dat was geen probleem. Volgens afspraak was Erik op tijd, en na een halve dag bezig te zijn geweest zaten de plinten erin. De handigheid en aandacht voor detail waren uitzonderlijk goed. Erg blij met het resultaat, en een echte afwerking  voor de woning, en alles met kit afgewerkt. Super!

Plaatsen van plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Wij hebben door Eric onze plinten laten plaatsen in onze nieuwe woning, er is goed meegedacht om (voor ons) “probleem gevalletjes’ op te lossen. Alles was in een handomdraai geregeld, en alles netjes achtergelaten. We zijn superblij met het resultaat.

Plinten laten monteren appartement UtrechtStunten met Plinten 5
No Image Provided

Een absolute aanrader. Buiten het feit dat ze scherpe prijzen hebben heb ik ook erg gelachen om het duo dat daadwerlijk de plinten heeft gezet. Aardig, netjes, vakbekwaam en behulpzaam. Heren nogmaals bedankt!

Plinten zetten begane grondStunten met Plinten 5
No Image Provided

We zijn meer dan tevreden over Stuntenmetplinten, de plinten waren snel en vakkundig geplaatst. Wat een plint al niet kan doen voor de afwerking. We hebben ook gelijk een droogloopmat laten plaatsen ook deze werd keurig netjes op maat gesneden en afgewerkt met mooie strippen. dit alles tegen een mooie prijs, duidelijke adviezen en snelle reacties. chapeau.

Plinten plaatsen pijnacker gehele woningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Top werk, snel super netjes en volgens afspraak. Ik zou niet verder zoeken.

Plinten voor ons kantoorStunten met Plinten 5
No Image Provided

Het blijft altijd een gok om via internet een bedrijf uit te kiezen, maar in dit geval is het heel goed uitgevallen! Zeer tevreden over het resultaat en ook nog in een recordtempo: in 2 uur was hij klaar in mijn woning van 110m2! Ziet er heel mooi uit en ik ben er heel erg blij mee! Ik zal Eric’s bedrijf bij iedereen aanbevelen!

Plinten aanbrengenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Keurig op tijd, netjes gewerkt. Erg blij met mijn chique plinten. Supermooi geworden, ondanks de scheefheid van mijn oude huisje. Bedankt!

 

Plaatsen plinten in oud huisStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric doet netjes werk afleveren. Werkt snel en vakkundig aanrader!

PlintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Vanaf de offerte tot en met de uitvoering is goed verlopen. Eric hanteert een scherp tarief en levert kwaliteit af, prijs/kwaliteit is dus dik in orde. Eric heeft samen met collega Peter in een dag tijd onze hele woning vakkundig voorzien van plinten (ruim 200m). Eric is een prettige, betrouwbare vakman die meedenkt en zijn hand niet omdraait voor moelijke plekken/hoekjes (wij hadden op zolder een uitdaging qua schuine wand, dat is heel netjes opgelost). Wij zijn tevreden en bevelen stuntenmetplinten zeker aan.

200m Moderne pllnt 90x12Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Ondanks de moeilijke hoekjes heeft Stuntenmetplinten.nl vakkundig werk afgeleverd.

De plinten zitten perfect en we zijn er erg blij mee en kunnen iedereen Stuntenmetplinten aanraden.

Gaaf werk voor een gave prijs!

 

Plaatsen van overzetplinten beganegrond jaren 70 woningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric is een vriendelijke man die goed zijn afspraken nakomt en snel en netjes werkt. Communiceert goed, hij denkt ook zelf na over wat wel en niet handig is, dat is voor mij als klant die niet dagelijks met plinten te maken heeft heel fijn.

Nieuwbouwhuis voorzien van plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Monteur perfect op tijd.

Hard gewerkt van 8.30 uur tot 13.30 uur.Hij gunde zich weinig pauze.

Eindresulttaat zeer goed.

Tijdens het werk nauwelijks rotzooi,stof of lawaai.

Perfect opgeruimd daarna.

Prettige en vakkundige monteur.

 

 

 

 

 

Benedenhuis voorzien van plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

In onze nieuwbouwwoning plinten laten plaatsen. 156m. Prachtig resultaat. Plaatsing door vakmensen, vriendelijk en professioneel. In een middag klaar. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Dik tevreden!

Plinten aanbrengen in het hele huisStunten met Plinten 5
No Image Provided

Vandaag 28 januari zijn de plinten m.d.f 90x12 geplaatst .

om 9.00 uur begonnen en 12.00 uur klaar en netjes alles opgeruimd .

wat een verschil met de oude plinten top nu mooie strakke plint ik had zelf het opgemeten en verkeerd maar de mannen hadden gelukkig voldoende bij zich dus  geen probleem.

de plinten zijn zeer netjes en vakkundig geplaatst ook op een plek waar het moeilijk was geen probleem maken zij op maat.

ik kan iedereen deze firma aan bevelen en kan het zeker aan bevelen

 

 

door heel het appartement plinten geplaastStunten met Plinten 5
No Image Provided

De mannen waren om 9u aanwezig en rond 10.30 weer weg. Oppervlakte was zo gedaan maar wel geheel professioneel. Vrolijke en gezellige mannen!

Plinten 30m2Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric is een bevlogen vakman! Voor vragen was hij altijd bereikbaar en hij dacht heel fijn mee over de beste planning, juiste kleur, hoogte plinten en over de droogloopmat. Binnen 1 dag werd mijn hele woning professioneel door Eric voorzien van hoge plinten en een op maat gesneden droogloopmat. Goede prijs-kwaliteit verhouding en nog belangrijker… Het huis ziet er nu prachtig en helemaal af uit!

Plinten nieuwbouw woning UtrechtStunten met Plinten 5
No Image Provided

Offerte was snel binnen! plaatsing was snel en netjes! denkt goed mee met mogelijheden.

Erg tevreden en beveel eric zeker aan.

 

plinten plaatsen 32 meterStunten met Plinten 5
No Image Provided

Dat ging snel en vakkundig vandaag! Mooi resultaat, heel blij mee!

Aanbrengen plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Ik heb plinten laten plaatsen door stuntenmetplinten. Ik heb nu hele mooie plinten met een mooie afwerken. Wat ben ik blij dat ik dit door stuntenmet plinten heb laten doen. Klant vriendelijk en lekker gemoedelijk zoals ik dat vandaag heb beleeft. Ik moet straks ook boven laten doen. En het word zeker weer stuntenmetplinten. Ik ben er blij mee.

Groet Ricardo Cameron

Plinten laten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Snelle communicatie omtrent offerten en afspraak maken.

Op dag van werkzaamheden stipt op tijd, werkt secuur en vlot, overleg waar nodig.

Uitstekend eindresultaat.

20 meter hoge plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Erik heeft zojuist plinten geplaatst. Alles volledig conform afspraak. Netjes gewerkt en geen afval achter gelaten. Hij is ook telefonisch uitstekend te bereiken in geval van vragen of opmerkingen.

Plaatsen plinten RAL 9010Stunten met Plinten 5
No Image Provided

vanaf Offerte (inderdaad de gunstigste van 3-4 alternatieven)  naar inplanning tot oplevering maakt Erik zeer professionele indruk. Keurig op tijd, nette oplevering werk en zeer voortvarend in tijd. Wij stellen het zeer op prijs dat waar andere Fa’s al diep in vakantieslaap waren SmP gewoon werkt. Deze firma Kan ik iedereen graag aanbevelen : vakwerk bestaat nog!

Plinten zetten rond 40m woonkamer/keukenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Goede service. Mooie plinten ! Goed geplaats en netjes afgekit. Erg tevreden over de inloopmat, deze is van super kwaliteit. Dit alles voor een scherpe prijs !!

Plinten en inloopmat plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Helemaal tevreden, ziet er allemaal heel netjes uit!

Plinten in nieuwbouwwoning utrechtStunten met Plinten 5
No Image Provided

Beste Eric,

Helaas heb ik je niet gezien maar ik begreep dat,naast dat je fantastisch werk hebt geleverd,een aangenaam mens bent. Ik zal zeker jou aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Met vriendelijke groet,

Eric van der Veer, Meppel

Ca.95m plint nieuwbouwwoningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Op 8 november is Eric bij mij langs geweest en heeft super goed werk geleverd, ondanks de moeilijkheidjes hier en daar. Eric werkt graag secuur en heeft oog voor detail. Bij mijn woning waren er wat uitdagingen en dat hebben we samen bekeken en uiteindelijk ben ik heel erg blij met het eindresultaat!
Eric ontzettend bedankt!

 

Plaatsen renovatieplintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Ik kom net thuis en wat ziet het er prachtig uit! Dank je wel – je bent de eerste professional die foutloos en op tijd zijn afspraken na komt! Groet, Esther

hoge plinten monterenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Netjes gewerkt, oog voor detail, vriendelijk in de omgang. In alle opzichten beter dan de persoon die onze vorige plinten geplaatst heeft… Dit hadden we eerder moeten doen!

montage moderne plint 90X12 mm in woonkamer en gangStunten met Plinten 5
No Image Provided

Alles volgens afspraak.

Snel en netjes gelegd en keurig afgekit. Kortom prima werk geleverd tegen een mooie prijs!

Ik beveel dit bedrijf aan!

Plinten leggenStunten met Plinten 4
No Image Provided

Vakman. Werkt snel en nauwkeurig. Ziet er schitterend uit. Een aanrader

Plaatsen moderne plintStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric, heel erg bedankt voor het stukje vakwerk, communicatie verliep erg plezierig en vlot, net als het plaatsen van de plinten. Ik zou stuntenmetplinten erg aanbevelen.

plinten monterenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Wat een vakwerk word er geleverd door Stunten met Plinten! Tevreden en ziet er allemaal netjes uit!

Eigentijdse plintStunten met Plinten 5
No Image Provided

wat kan een mens blij zijn met nieuwe plinten in z’n huis!

En keurig gedaan door deze hard werkende man Eric! Klus was snel klaar en correct gedaan. De oude plinten waren niet goed gekit en vielen er steeds af. Nu maar hopen dat zeze er op blijven zitten:)!

 

 

Plinten vervangenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Super service, nette werkwijze. Kortom iedereen aan te raden. Erik bedankt.

36m plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Wat een super werk heeft deze man geleverd! Zeer tevreden! Ziet er strak en mooi uit! Echt een aanrader met een goede leuke prijs. Ik zeg boek hem!!!!

Mooie plinten laten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

plinten zijn keurig gemonteerd

Heel prettig persoon, ook de aansluitende plakplinten nog even op maat geknipt

Onder de wc netjes de uitsparing uitgezaagd

Ik ben zeer tevreden, niet meer jaren wachten op plinten

Aanrader, het is precies werk en zo werkt hij ook

Erik is een vakman, bedankt

30 meter Plinten kleur antracietStunten met Plinten 5
No Image Provided

Snel en professioneel gelegd. Zeer tevreden met het resultaat!

Plinten woonkamerStunten met Plinten 5
No Image Provided

Super blij met Erik! Werkt ontzettend snel en nauwkeurig. Een echte aanrader!

Plinten in het hele huisStunten met Plinten 5
No Image Provided

Contact gehad met diverse partijen over het plaatsen van plinten. Uiteindelijk was Eric de goedkoopste, en kwam betrouwbaar over. Absoluut geen spijt van om met hem in zee te zijn gegaan! Van te voren laten weten dat het best wel om veel verstek ging, maar dat was geen probleem. ‘s Ochtends aangekomen volgens afspraak, en de hele dag bezig geweest. De handigheid en aandacht voor detail waren uitzonderlijk. Enorm blij met het resultaat, een aanwinst voor de woning. Nette oplossingen voor verspringen van hoogte, en met kit afwerken. Super!

Plinten plaatsen (overzet + veel verstek)Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric heeft bij ons hoge plinten geplaatst op de gehele benedenverdieping. Dit is zeer snel gebeurd (ongeveer 3 uur!) en alles is netjes achter gelaten.

Tevens heeft hij bepaalde moeilijkheden (zoals onder de verwarming en bij de keukendeur) direct heel netjes opgelost. Wij zouden hem zeker aanraden. Het is een harde werker en weet wat hij doet.

Bedankt Eric, wij zijn zeer tevreden!

Hoge plinten benedenverdiepingStunten met Plinten 5
No Image Provided

Bij deze gaat mijn dank uit naar Eric. Van het begin tot het einde liep het allemaal soepel en professioneel. Tussendoor gezellig gepraat over politiek en van alles en nog wat.   Thx amigo

PlintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

fantastisch werk geleverd door Eric 1e en 2e etage voorzien van nieuwe mooie plinten vakkundig bevestigd prima aktie  echt top 👍

2 etages voorzien van mooie plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

De plinten zijn snel en netjes geplaatst voor een goede prijs. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Bedankt Eric Salomons!

PlintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric heeft onze nieuwbouw woning de plinten verzorgt, we zijn erg blij met het resultaat, het contact verliep erg soepel en snel, ook de montage is zeer professioneel en vlot verlopen. Een leuke geste was dat wij ook onze buren hebben geadviseerd de plinten door Eric te laten verzorgen, en dat leverde ons nog eens €50,00 op.

Een absolute aanrader

 

 

105 mtr moderne plint (Hoofddorp)Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Bestelproces ging snel en was duidelijk. Afspraak maken ging snel. Fijn dat betaling achteraf de klus is. Eric ging snel en netjes te werk en binnen enkele uren was de klus geklaard en ons huis voorzien van mooie plinten! Tevens is de prijs zeer interessant. Een aanrader dus ipv zelf doen. Eric zelf is een vriendelijke man die tijdens de klus ook aanspreekbaar is en een praatje maken niet vervelend vind.

We gaan ervanuit lange tijd plezier te hebben van de mooie plinten. Over levensduur en kwaliteit nu nog niets te zeggen.

36 m2 moderne plintStunten met Plinten 5
No Image Provided

Prettig contact, goede prijs en mooi resultaat. Bedankt Eric!

Montage plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Absoluut een aanrader 😉 Alles in het werk gesteld door Eric om tijdig te leveren en plaatsen voor onze verhuizing.

Goede afspraken en vlotte reacties op mail/telefoon. U zoekt plinten ? Eric levert ze !

Plaatsen van plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Prachtig en zorgvuldig plinten aangebracht in ons huis. Fijne mannen en doen heel goed werk. Aanrader!

 

Montage plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Tot onze volle tevredenheid heeft deze firma op de hele benedenverdieping rondom  plinten geplaatst. Deze firma staat voor; snelle service, makkelijke bereikbaarheid heldere communicatie, ter plekke meedenken en oplossen, deskundig advies. Kortom een echte aanrader. Eric is een sympathieke man die zijn vak verstaat. De plinten zijn echt een finishing touch!

 

Plinten bendenverdieping.Stunten met Plinten 5
No Image Provided

Ik ben erg tevreden over stuntenmetplinten.nl

Vragen worden goed beantwoord. Afspraak kon snel gemaakt worden en de plinten en afwerking zien er netjes uit!

Ik zal het iedereen aanraden.

 

 

Erg tevredenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Vakkundig geadviseerd, mooi de plinten gelegd en ad hoc meedenken is geen moeite. Een echte aanrader!

36 meter aan plinten leggenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric is een vakman en ook nog een sympathieke kerel. Hele proces vind ik professioneel verlopen van offerte aanvraag tot aan de factuur.

101 meter plint in ons woonhuisStunten met Plinten 5
No Image Provided

Ons huis was binnen enkele uurtjes voorzien van mooie plinten. Het eindresultaat is erg erg mooi met strakke kitranden. Ook de reis naar Limburg was geen probleem. Ik zou stunten met plinten aan iedereen aanbevelen. Bedankt Eric!

Montage plinten beneden- en bovenverdiepingStunten met Plinten 5
No Image Provided

Erik is een ervaren plintenmonteur.  Hij komt zijn afspraken na en houdt goed rekening met de wensen van zijn klanten. Hij is flexibel en werkt snel en netjes. Dit in combinatie met zijn scherpe prijs maakt hem tot een goede aanbeveling. Wij zijn uitermate tevreden.

Aanleg nieuwe plintenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Snelle reactie via email kan ik niet helemaal onderschrijven, wat wel is het vakmanschap, keurig werk afgeleverd, zit mooi en strak tegen de muur. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Plinten woonkamerStunten met Plinten 5
No Image Provided

Wij zijn heel tevreden! Communicatie via email ging heel eenvoudig (snelle reacties!) en het resultaat is keurig. Mooie, strakke plinten in de door ons gewenst kleur.

Plinten woonkamerStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric heeft vandaag plinten geplaatst in onze nieuwbouwwoning. Het ziet er strak uit. Eric is een vriendelijke man en hij en zijn collega werken hard om een mooi resultaat neer te zetten. Hij merkte ook nog op dat de laminaatvloer op de zolder bol stond en heeft dit ook nog even opgelost, super service!

70m 70x12 plinten nieuwbouwwoningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Waar de andere aanbieder het af liet weten, heeft Erik wel woord gehouden, ondanks het gegeven dat wij in Maastricht wonen was hij keurig op tijd. Plinten zaten er in no-time op, met een prachtig resultaat. Petje af mannen.

Stunten met Plinten 4
No Image Provided

Prima ervaring met dit bedrijf. Helder en duidelijke afspraken vooraf en goed bereikbaar voor vragen.

Zijn zeer tevreden met het uiteindeljke resultaat!

Plinten hele woningStunten met Plinten 5
No Image Provided

Vakman, denkt prettig mee, neemt de tijd met een mooi resultaat.

Plinten nieuwbouwhuis WeespStunten met Plinten 4
No Image Provided

Eric heeft mooie werk afgeleverd en werk bovendien heel snel. Bij ons gerenoveerde jaren 60 huis (met wat uitdagingen ivm de bestaande situatie) zijn 60m aan plinten met plintneuten bij elke binnendeurkozijn binnen 3/4 van een dag geplaatst. Wel moet je daarna zelf stofzuigen.

MDF plinten + plintneuten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Snel antwoord na de aanvraag en duidelijke offerte. Helaas kon de geplande dag niet doorgaan, maar door goede communicatie is de opdracht toch snel naar wens uitgevoerd.

Ik zou dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

plinten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Via internet op zoek gegaan naar iemand die plinten kon plaatsen.

Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders maar toch heb ik gekozen voor Stunten met Plinten.nl.

Ik heb een offerte aangevraagd en kreeg al snel de offerte terug met de kosten, ook waren de voorwaarde en regels duidelijk benoemd.

Inmiddels zijn de plinten gelegd en ben ik meer dan tevreden. Keurige afwerking en Eric heeft alles  netjes  opgeruimd.

Ik zou stuntenmetplinten.nl bij iedereen aanraden.

 

Plinten plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Eric heeft een stukje vakwerk geleverd. In ons appartement heeft hij op onze zwevende gietvloer, plinten gemonteerd met een rubberen strip. Eric heeft ons voorzien van de nodige tips en denkt erg goed mee, met wat voor ons uitdagingen waren is probleemloos opgelost. In rap tempo was hij klaar, en wij erg tevreden.

Plinten op een zwevende gietvloer plaatsenStunten met Plinten 5
No Image Provided

We zijn erg tevreden met het resultaat, alles mooi gekit, en ook de verstekken zijn weg netjes gedaan. Complimenten!!

monteren van hoge plinten + plintneutenStunten met Plinten 5
No Image Provided

Werkelijk uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eric en zijn werknemers hebben keurig werk geleverd en volledig conform afspraak. Na afloop de ruimtes geheel schoon achtergelaten. Zeer tevreden!

MDF plinten plaatsen op diverse kamersStunten met Plinten 5
No Image Provided

Zeer  tevreden over de heren plintenleggers, snel en netjes en ook servicegericht, denken mee met de klant.

Ben helemaal happy met het resultaat.

90 meter plint plaatsenStunten met Plinten 5

Cashback actie

Aanbieding