STUNTENMETPLINTEN ALIJD GOEDKOPER IN PROJECTPLINTEN

Projectplinten Tegen Projectprijzen

Uw woning bevindt zich in een nieuwbouwproject.

Stuntenmetplinten levert al jaren de goedkoopste projectplinten voor de laagste prijs inclusief montage. Wanneer het intekentermijn is verlopen (doorgaans 14 dagen) ontvangt u van ons inloggegevens om de projectkortingen die voor uw project gelden in te kunnen zien.

Werkwijze van projectkortingen*:

  • Eerst vraagt u hier een “gewone” offerte aan van de gewenste plint.
  • Wanneer het inschrijfmoment is verlopen inventariseren wij het aantal deelnemers.
  • U ontvangt dan een projectofferte met daarin de beloofde korting.
  • Indien u daarmee akkoord gaat, kunt u eenvoudig de offerte online bevestigen.
  • Daarna ontvangt u de factuur conform de offerte, aanbetaallink, en een agenda-uitnodiging voor montage.
  • Eén week voor de montagedatum neemt u nog even contact met ons op ter verificatie van hetgeen is afgesproken.
  • Heeft u een goedkopere offerte van een aanbieder ontvangen, mail deze ons en u ontvangt een goedkopere aanbieding van ons.

WIJ HANTEREN EEN ‘ALL INCLUSIVE’-TARIEF

Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Dus geen extra kosten! Daarnaast bieden we te allen tijde een laagsteprijsgarantie.

*de projectkortingen gelden niet i.c.m. andere kortingen en/of aanbiedingen, uitgangspunt van de prijs is te allen tijde onze adviesprijs (normale offerte)

Sfeerplinten (voorgelakt Ral 9010)

Deze zijn gemaakt van Medium Density Fibreboard (MDF). Dit plaatmateriaal wordt via een thermomechanisch proces gemaakt van houtvezels en synthetische harsen. MDF-producten krijgen hun fijn verdichte vezelstructuur over de gehele doorsnede door persing onder hoge druk en hoge temperatuur.

Door het gladde oppervlak is MDF geschikt voor een veelvoud aan bewerkingen en bijzonder geschikt om af te lakken. Onze sfeerplinten zijn gemaakt van MDF in V313-kwaliteit. Deze kwaliteit is extra vochtwerend, waardoor de plinten veel minder en langzamer uitzetten en zwellen onder invloed van vocht, dan plinten van standaard MDF. Het MDF is vaak groen gekleurd om beter herkenbaar te zijn dan vochtwerend. Lees meer over MDF V313 kwaliteit.