Plintverlichting

Wij verkopen/monteren ook plintverlichting onder uw plinten

Onze unieke LED-plintverlichting is volledig universeel toepasbaar. Je kunt deze verlichting onder elke plint aanbrengen. Of stand-alone aan laten brengen, b.v. onder keukenblokken of in trappen. Het unieke is dat het licht niet ín de plint zit, maar dat deze onder de plint gemonteerd wordt.
“Afgelopen beurs zag ik dat iedere leverancier bezig was LED-lampjes in zijn plinten te verwerken”. Stuntenmetplinten heeft echter tientallen verschillende plinten; daar kunnen wij niet allemaal een verlichte versie van maken. Daarom is onze leverancier samen met ons gaan zoeken naar een systeem dat universeel toepasbaar is. Zo is het idee geboren van onze LED-strips, die je onder de plint plaatst.

De zelfklevende, waterdichte strips zijn 5 meter lang en de bijbehorende diffusors zorgen voor een egale lichtbalk in warmwit (WW) of kleur (RGB+WW). Doordat alles op laagspanning werkt, zou iedereen het mogen installeren. Onze monteur monteert eerst een aluminiumstrip, deze zorgt voor een goede warmteafvoer en verlengt de levensduur van de LED-verlichting aanzienlijk.

Als alle armaturen gemonteerd zijn wordt er een kunststof afwerkstrip op bevestigd om het felle LED-licht diffuus en dus aangenaam te maken.

Stuntenmetplinten voorziet de ledstrip van een dimbare afstandsbediening. Om de strips niet te laten opvallen als het licht uit is, zijn de afwerkstrips er in melkwit (voor MDF-plinten). De LED-strips werken met een 24 volt-voeding en hebben een zeer lange levensduur van circa 50.000 branduren.

Voordelen:

Universeel toepasbaar
Waterdicht
Hoge kwaliteit
Zeer lange levensduur (50.000 uur)
Laag voltage 24 volt

blank
blank
blank
wooninspiratie

wooninspiratie

banner

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
Reclame
voordelen stuntenmetplinten