Plinten monteren bij de aankoop prijs plinten inbegrepen

Dat geldt ook voor alle montagematerialen en de voorrijkosten

Sinds 2006 leveren wij hoogkwalitatieve plinten volgens de door ons zelf ontwikkelde all-inclusive plinten formule. Wat houdt deze formule voor u als klant in? Niet alleen garandeert Stuntenmetplinten.nl de beste prijs/kwaliteit voor plinten in Nederland. Ook doet ons eigen montageteam zonder extra kosten bij u thuis of op de zaak de plinten monteren. Dus achteraf ontvangt u als klant geen onaangename verrassingen voor montagematerialen, voorrijkosten en btw, Afspraak is bij Stuntenmetplinten.nl afspraak. U weet van tevoren waar u aan toe bent.

anno92

Zeer hoge 5 ***** waardering van onze klanten bij Google.nl

Onze unieke all inclusive werkwijze wordt door onze klanten hooglijk gewaardeerd. Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze plinten, de beste prijs/kwaliteit garantie voor plinten in Nederland, het plinten monteren door ons eigen gecertificeerde montageteam en het waar maken en nakomen van afspraken. Ook wordt hooglijk door onze klanten gewaardeerd, dat wij in principe altijd bereikbaar zijn en snel reageren. Wij vinden dit als Stuntenmetplinten.nl belangrijk. Om deze reden krijgen wij sinds 2006 van onze klanten de hoogste waardering die haalbaar is binnen Google namelijk 5 *****. Wij beloven niets, wij komen na wat wij afspreken.

 

stuntenmetplinten.nl logo

Wat mag u van Stuntenmetplinten.nl verwachten?

In de prijs die u voor kwalitatieve plinten bij Stuntenmetplinten.nl betaalt is inbegrepen het plinten monteren, het montagemateriaal en de btw. Dus beslist geen onaangename verrassingen achteraf! Kopen bij Stuntenmetplinten.nl is een feestje. Oordeelt uzelf maar op basis van onderstaande feiten:

  • Al onze plinten zijn standaard afgelakt in RAL 9010
  • Al onze plinten zijn op bestelling In iedere kleur leverbaar
  • Al onze plinten zijn gemaakt van vochtwerend MDF (type V313)
  • Het plinten monteren gebeurt door een professioneel montageteam
  • Wij werken door heel Nederland
  • Betaling na voltooiing van de opdracht
  • Gegarandeerde beste prijs/kwaliteit garantie voor plinten
  • Maatwerk offertes voor plinten kopen en plinten monteren
loods en rode bus

Vraag via de rode button offerte aanvragen een maatwerk offerte aan, wanneer u nog niet weet welke plint u wilt hebben. Hebt u wel de plint die u graag wilt hebben gevonden? Gebruik dan de button die bij de plint van uw keuze staat. Heeft u een korte vraag? Maak dan gebruik van de WhatsApp button rechtsonder in het scherm.

Acties

blank
blank
blank
N

Beste Prijsgarantie

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

De Stuntenmetplinten Prijsgarantie

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij hanteren standaard al de beste prijs. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn maar bieden altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit I.C.M. de beste service.

All-in-clusive prijzen

Wij bieden al onze diensten aan inclusief montage, montagemateriaal en btw, dus geen verrassingen achteraf.

Jarenlange ervaring

Stuntenmetplinten legt tientallen kilometers plint per jaar en is de grondlegger van de ‘all-inclusive’-formule. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van MDF-plinten van topkwaliteit. Wij leveren een all-inclusive* product! Bekijk nu ons complete assortiment MDF plinten.
u

Plintkeuze

Tegenwoordig is het heel modern om de plint in dezelfde kleur te schilderen als de muur, een trend die overgewaaid is uit België. Let op: u creëert hiermee wel een optisch kleiner vloeroppervlakte.

Plintkeuze

Zijn uw deuren en kozijnen wit? Dan is uw plint dat ook. Op deze manier loopt het geheel mooi in elkaar door en brengt u rust in uw interieur.

Veel gestelde vragen

Omweg
Wat houdt de all inclusive plinten formule in?

Stuntenmetplinten.nl ontzorgt u volledig wanneer u bij hen plinten koopt. Uw plinten worden op afspraak door ons eigen montageteam zonder extra kosten bij u thuis of op de zaak geplaatst. Dus achteraf ontvangt u als klant geen onaangename verrassingen voor montagematerialen en btw.

Waarom werkt Stunten met plinten met maatwerk offertes?

Wij gaan er vanuit, dat u als klant dezelfde dag nog wilt weten wat de exacte prijs is voor plinten kopen en plinten plaatsen. Om deze reden ontvangt u van ons in principe dezelfde dag een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn inbegrepen. Stunten met Plinten ontzorgd u volledig

Waarom voor plinten kopen en leggen kiezen voor Stuntenmetplinten.nl?

Niet alleen krijgt u bij Stunten met plinten hoogkwalitatieve A-merk plinten geleverd in elke kleur en uitvoering die u wenst en worden uw plinten gratis geplaatst. Daar bovenop ontvangt u van ons een unieke beste prijs/kwaliteit garantie en betaalt u pas wanneer de plinten geplaatst zijn. Mooier kunnen wij het niet maken.

Wat is het verzorgingsgebied van Stunten met Plinten?

Plintenspecialist Stunten met Plinten levert en monteert naar volle tevredenheid plinten in geheel Nederland. Wij doen dit al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. Door onze klanten worden wij in Google gewaardeerd met 5 ***** en daar zijn wij trots op.