Luchtbevochtigers

​Ruime keuze in luchtbevochtigers!

Met de R in de maand zijn de dagen korter en is de temperatuur lager. Dus de verwarming gaat weer aan! Dat maakt de lucht droger, dat is niet goed voor de vloer en leefomgeving. Stuntenmetplinten.nl heeft de oplossing!

Met een hygrometer zijn de temperatuur en luchtvochtigheid makkelijk te meten. De ideale relatieve luchtvochtigheid ligt tussen de 40 en 60%. Is de lucht te droog? Dan adviseren wij een luchtbevochtiger van Stadler Form om het leefklimaat voor u en de vloer optimaal te houden! Dit merk luchtbevochtigers heeft net een assortimentsupdate ondergaan. Prachtige apparaten die niet misstaan in uw woonkamer!

 

Hieronder vindt u een volledig overzicht van luchtbevochtigers.

All-inclusive tarief

Wij bieden al onze diensten aan inclusief montage, montagemateriaal en btw, dus geen verrassingen achteraf. Stuntenmetplinten legt tientallen kilometers plint per jaar en is de grondlegger van de ‘all-inclusive’-formule. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van MDF-plinten van topkwaliteit. Wij leveren een all-inclusive* product! Bekijk nu ons complete assortiment MDF plinten.

Cashbackactie

Wanneer u, uw ervaringen met ons, deelt met vrienden, familie, collega’s, buren enz. en hier komt voor ons een nieuwe opdracht uit, vul dan onderstaand formulier in en
ontvang € 50.- cash
N

Beste prijs garantie

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij hanteren standaard al de beste prijs. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn maar bieden altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit I.C.M. de beste service

Projectkortingen

Uw woning bevindt zich in een nieuwbouwproject. Stuntenmetplinten.nl biedt bewoners van een project aantrekkelijke kortingen. Deze kortingen gelden al vanaf 3 deelnemers in een project.
wooninspiratie

wooninspiratie

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
banner
Reclame
voordelen stuntenmetplinten