Laagste prijs garantie

Stuntenmetplinten.nl geeft altijd een laagsteprijsgarantie.

 

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij controleren regelmatig de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dit doen we ook bij acties van concurrenten, zoals in folders, kranten en op radio en tv.

DE STUNTENMETPLINTEN PRIJSGARANTIE

Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom is er de Stuntenmetplinten Prijsgarantie. Dankzij deze Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Want zie je het product van jouw keuze of aankoop bij één van onze concurrenten toch voordeliger, dan passen wij onze prijs direct daarop aan.

Toch een goedkopere offerte ontvangen ?

Heeft u een goedkopere offerte van een andere aanbieder ontvangen, mail deze ons en u ontvangt een goedkopere aanbieding van ons.

Zo ga je te werk

Ben je voornemens een product van ons aan te schaffen, heb je hiervoor een offerte bij ons aangevraagd en kun je de offerte van de alternatieve aanbieder overleggen, dan gaat stuntenmetplinten altijd mee in de prijs.

VOORWAARDEN

  • Het artikel bij de alternatieve aanbieder is hetzelfde product als bij stuntenmetplinten.
  • De alternatieve aanbieder is bij de Nederlandse Kamer van Koophandel ingeschreven.
  • Het artikel moet op de website van de alternatieve aanbieder duidelijk zijn geprijsd.
  • Brengt de alternatieve aanbieder adaptieve kosten in rekening, dan dienen deze bij de lagere verkoopprijs van deze aanbieder te worden opgeteld.
  • De lagere verkoopprijs moet door stuntenmetplinten gecontroleerd kunnen worden.
  • Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, dan hanteert Stuntenmetplinten dezelfde actievoorwaarden.
  • Heeft u een goedkopere offerte van een andere aanbieder ontvangen, mail deze ons en u ontvangt een goedkopere aanbieding van ons.

 

wooninspiratie

wooninspiratie

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
banner
Reclame