Hoge plinten plaatsen ook voor vakmensen een precisiewerk

De modieuze en tijdloze oplossing voor het wegwerken van snoeren

Wanneer u voor moderne hoge plinten plaatsen kiest vangt u als het ware 2 vliegen in een klap. De moderne hoge kwaliteitsplinten van Stuntenmetplinten.nl zorgen niet alleen voor een strakke modieuze uitstraling, maar ook voor een praktische oplossing. Als u voor hoge holle plinten kiest, dan kunt u hier alle snoeren achter wegwerken. Dit geeft elk vertrek een rustige en vooral opgeruimde uitstraling. Voorwaarde is wel dat het hoge plinten plaatsen secuur gebeurt, want anders ontstaan ongewenste openingen tussen de plintdelen.

sfeer renaissance

Veel doe-het-zelvers weten hoe moeilijk hoge plinten plaatsen is

Onthoud de volgende vuistregel: Des te hoger een plint, des te groter de kans is dat de plintdelen niet goed aansluiten. Dit is ook de reden, dat veel mensen dit precisiewerk steeds voor zich uitschuiven. Voordat u het weet is een deel verkeerd in verstek gezaagd. Wanneer u uw hoge plinten bij Stuntenmetplinten.nl bestelt, dan heeft u dit probleem niet! Bij ons zit het hoge plinten plaatsen bij de prijs inbegrepen. Dan zult u wel een hoge prijs moeten betalen voor uw plinten zult u wellicht denken? Ook hier is het antwoord nee. Bij Stuntenmetplinten.nl geven wij u de beste prijs/kwaliteit garantie van Nederland. Wij kunnen dit doen, omdat wij niet alleen zeer efficiënt werken maar door de grote hoeveelheid A-merk plinten die wij afnemen inkoopvoordelen kunnen behalen bij fabrikanten.

stuntenmetplinten.nl logo

Stunten met plinten werkt volgens unieke all inclusive plinten formule

Bij Stunten met plinten werken wij volgens de unieke all inclusive plinten formule. Dit houdt in dat wij u op het gebied van plinten in vrijwel alle opzichten ontzorgen. Het enige dat u moet doen is de hoge plinten uitkiezen en bestellen die u het beste bij uw inrichting vindt passen. Wanneer u dat gedaan heeft verzorgt het gecertificeerde montageteam van Stunten met plinten u volledig. Niet alleen leveren wij plinten van hoge kwaliteit, maar verzorgen wij ook de  hoge plinten plaatsen zonder bijkomende kosten. De prijs van de A-merk plinten is bij Stunten met plinten inclusief hoge plinten plaatsen! Als kers op de taart krijgt u als klant van ons tevens de beste prijs/kwaliteit garantie. Mooier kunnen wij het niet maken. Bezoek voor het aanvragen van een maatwerk offerte de rubrieken op onze website. Zodra wij uw aanvraag binnen krijgen ontvangt u van ons een maatwerk offerte met beste prijs/kwaliteit garantie.

Sfeer eigentijdse plint

Acties

blank
blank
blank
N

Beste Prijsgarantie

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

De Stuntenmetplinten Prijsgarantie

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij hanteren standaard al de beste prijs. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn maar bieden altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit I.C.M. de beste service.

All-in-clusive prijzen

Wij bieden al onze diensten aan inclusief montage, montagemateriaal en btw, dus geen verrassingen achteraf.

Jarenlange ervaring

Stuntenmetplinten legt tientallen kilometers plint per jaar en is de grondlegger van de ‘all-inclusive’-formule. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van MDF-plinten van topkwaliteit. Wij leveren een all-inclusive* product! Bekijk nu ons complete assortiment MDF plinten.
u

Plintkeuze

Tegenwoordig is het heel modern om de plint in dezelfde kleur te schilderen als de muur, een trend die overgewaaid is uit België. Let op: u creëert hiermee wel een optisch kleiner vloeroppervlakte.

Plintkeuze

Zijn uw deuren en kozijnen wit? Dan is uw plint dat ook. Op deze manier loopt het geheel mooi in elkaar door en brengt u rust in uw interieur.

Veel gestelde vragen

Omweg
Wat houdt de all inclusive plinten formule in?

Stuntenmetplinten.nl ontzorgt u volledig wanneer u bij hen plinten koopt. Uw plinten worden op afspraak door ons eigen montageteam zonder extra kosten bij u thuis of op de zaak geplaatst. Dus achteraf ontvangt u als klant geen onaangename verrassingen voor montagematerialen en btw.

Waarom werkt Stunten met plinten met maatwerk offertes?

Wij gaan er vanuit, dat u als klant dezelfde dag nog wilt weten wat de exacte prijs is voor plinten kopen en plinten plaatsen. Om deze reden ontvangt u van ons in principe dezelfde dag een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn inbegrepen. Stunten met Plinten ontzorgd u volledig

Waarom voor plinten kopen en leggen kiezen voor Stuntenmetplinten.nl?

Niet alleen krijgt u bij Stunten met plinten hoogkwalitatieve A-merk plinten geleverd in elke kleur en uitvoering die u wenst en worden uw plinten gratis geplaatst. Daar bovenop ontvangt u van ons een unieke beste prijs/kwaliteit garantie en betaalt u pas wanneer de plinten geplaatst zijn. Mooier kunnen wij het niet maken.

Wat is het verzorgingsgebied van Stunten met Plinten?

Plintenspecialist Stunten met Plinten levert en monteert naar volle tevredenheid plinten in geheel Nederland. Wij doen dit al sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006. Kwaliteit en service staan bij ons centraal. Door onze klanten worden wij in Google gewaardeerd met 5 ***** en daar zijn wij trots op.