Hardhouten Renaissance plint

Wij hanteren een ‘all-inclusive’-tarief voor renaissance plinten. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter hard houten-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Dus geen extra kosten! Alle hardhouten plinten zijn twee maal gegrond en twee maal gelakt in RAL 9010. Een andere kleur moderne plint is uiteraard ook mogelijk.

Onze hardhouten plinten worden geproduceerd uit een mix van verlijmde hardhoutsoorten. Deze verlijming zorgt ervoor dat dit product extreem goed bestand is tegen kromtrekken, zelfs wanneer lange lengtes tegen een werkende ondergrond worden verlijmd. Een ander voordeel van het verlijmen van de diverse soorten hardhout is dat de producten erg licht van gewicht kunnen worden gehouden. Dit maakt het verwerken van de plinten een licht en leuk karwei.

Onze hardhouten plinten zijn beter bestand tegen vocht dan de MDF-varianten. Zij zijn uitermate geschikt voor vloeren waar met regelmaat gedweild wordt. Door de ‘Gesso’-spuitplamuurlaag die als grondlaag op het hardhouten lijstwerk wordt aangebracht, kunnen wij deze materiaalsoort extreem glad afwerken.

Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 4.20 m

De goedkoopste renaissance plint inclusief montage

Plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. U richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is uw woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe plinten.

Door het succes van stuntenmetplinten.nl en de jarenlange ervaring kunnen wij niet altijd binnen 48 uur een opdracht aanvangen. Dat zegt denk ik ook wel genoeg over onze volle agenda, maar we proberen altijd een passende oplossing te zoeken die voor u het beste uitkomt, zodat uw planning altijd doorgang kan vinden.

Wij bieden al onze diensten aan inclusief montage, montagemateriaal en btw, dus geen verrassingen achteraf.

Renaissance plint
Barok architraaf zijaanzicht
Artikel nr. Afmeting (x 4.2 mtr)
PF1203 120x15
Vraag hier nu direct uw offerte aan

(verplicht)