Hardhouten plinten

All-inclusive tarief

Wij bieden al onze diensten aan inclusief montage, montagemateriaal en btw, dus geen verrassingen achteraf. Stuntenmetplinten legt tientallen kilometers plint per jaar en is de grondlegger van de ‘all-inclusive’-formule. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van MDF-plinten van topkwaliteit. Wij leveren een all-inclusive* product! Bekijk nu ons complete assortiment MDF plinten.

Cashbackactie

Wanneer u, uw ervaringen met ons, deelt met vrienden, familie, collega’s, buren enz. en hier komt voor ons een nieuwe opdracht uit, vul dan onderstaand formulier in en
ontvang € 50.- cash
N

Laagste prijs garantie

Bij stuntenmetplinten weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Wij controleren regelmatig de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dit doen we ook bij acties van concurrenten, zoals in folders, kranten en op radio en tv.

Projectkortingen

Uw woning bevindt zich in een nieuwbouwproject. Stuntenmetplinten.nl biedt bewoners van een project aantrekkelijke kortingen. Deze kortingen gelden al vanaf 3 deelnemers in een project.
wooninspiratie

wooninspiratie

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
banner
Reclame