Droogloopmatten

ASSORTIMENT DROOGLOOP MATTEN

De schoon/droogloopmatten van Parket Entree extreem voorkomen het inlopen van vuil en zand, en hebben tegelijkertijd een extreme vochtopname. Ons assortiment schoon/droogloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket-, plavuizen-, laminaat- en PVC-vloeren en uitstekend geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als projectmatig gebruik. Er zijn twee collecties 1 voor binnen en 1 voor buiten. Beide met hun eigen onderscheidende eigenschappen.

De schoon/droogloopmatten voor binnen van Parket Entree extreem zijn gemaakt van 100% polyester met een gesneden pool en hebben een PVC, phtalaatvrij rug. Het totale gewicht is ± 3.500 gr/m2). Deze snijmatten zijn er in vijf kleuren en 2 breedtes (100 & 200 cm). De Extreem-matten voldoen aan ontvlambaarheid Euroklasse EN 13501: Ffl. De schoonloopzones van extreem zijn geschikt voor intensief huishoudelijk en projectmatig gebruik (gebruiksklasse EN 1307: 31.) Onze matten zijn tevens geschikt voor vloerverwarming.

Wij adviseren u tijdens de bestelling ook een van onze 4 kleuren afwerkstrippen mee te bestellen. Wanneer u de mat gelijktijdig met de plinten besteld, betaald u geen kosten voor het op maat snijden van de mat.

wooninspiratie

wooninspiratie

banner

Cashback actie

cashback

Aanbieding

Reclame
Reclame
voordelen stuntenmetplinten