Barokplint

De Barok Sfeerplint is een prachtige plint in klassieke stijl. Gegrond en gelakt (ral9010) dus een kant en klare plint. Een mooie eyecatcher in uw huis

Wij hanteren een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die u voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Dus geen extra kosten! Alle plinten zijn één maal voorgegrond en één maal voorgelakt in RAL 9010. Een andere kleur plint is uiteraard ook mogelijk.

De goedkoopste barokplint inclusief montage

Plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. U richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is uw woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe plinten.

Door het succes van stuntenmetplinten.nl en de jarenlange ervaring kunnen wij niet altijd binnen 48 uur een opdracht aanvangen. Dat zegt denk ik ook wel genoeg over onze volle agenda, maar we proberen altijd een passende oplossing te zoeken die voor u het beste uitkomt, zodat uw planning altijd doorgang kan vinden.

Wij bieden al onze diensten aan inclusief montage, montagemateriaal en btw, dus geen verrassingen achteraf.

Barok plint zijaanzicht
Artikel
nummer
afmeting
lengte 2.4mtr
16060120x15
16061190x15
16062150x18
Vraag hier nu direct uw offerte aan

(verplicht)