Assortiment droogloop matten

Ons assortiment schoonloopmatten van Parket Entree is speciaal geselecteerd voor parket-, laminaat- en PVC-vloeren en uitstekend geschikt voor zowel huishoudelijk als projectmatig gebruik. Er zijn drie collecties voor binnen en twee voor buiten. Allemaal met hun eigen onderscheidende eigenschappen

De schoonloopmatten voor binnen van Parket Entree Standaard zijn gemaakt van 100 procent getuft polyamide met een gesneden pool en hebben een PVC-rug. Het poolgewicht is ± 800 gr/m2 (totale gewicht ± 3.600 gr/m2). Deze matten zijn er in vier kleuren in de formaten 60 x 90 cm en 90 x 150 cm. Antraciet is er ook als snijmat op 130 of 200 cm breedte. De Standaard-matten voldoen aan brandklasse Cfl-s1 volgens EN 13501. De schoonloopzones van Standaard zijn geschikt voor intensief huishoudelijk en no rmaal projectmatig gebruik (gebruiksklasse 32 volgens EN 1307).

Assortiment kokos matten

Parket Entree Kokos is een buitenmat met een schrapend effect, die het inlopen van zand tegengaat en daarmee krassen op de vloer voorkomt. De mat is gemaakt van 100 procent machine gesponnen kokosgaren en heeft een phtalaatvrije PVC-rug met een geïntegreerde stabiliteitsscrim. Deze zeer stabiele mat heeft een totaalgewicht van ± 5.650 gr/m2. De matten zijn er in vier kleuren als snijmat op een breedte van 100 cm en hebben brandklasse Ffl volgens EN 13501. Kokos biedt een robuuste en authentiek uitstraling. De buitenmatten van Kokos zijn geschikt voor huishoudelijk en licht projectmatig gebruik (gebruiksklasse 31 volgens EN 1307).

Een goedkopere offerte ontvangen? mail ons deze en u ontvangt van ons een goedkopere offerte. Bij ons bepaalt de concurrentie UW prijs.

Bij ons bepaalt de concurrentie UW prijs (stuntenmetplinten.nl)