Wie zit er achter stuntenmetplinten.nl?

Ons bedrijf is opgericht in 2006. Na met name actief te zijn geweest in de afwerking van zeer luxe appartementen, zijn we ons gaan richten op de afwerking van vloeren.

Deze klus blijft doorgaans liggen. Een veel gehoorde kreet is dan ook: ‘Ooh, dat doen we wel als we er eenmaal wonen’. De praktijk leert echter dat ‘eenmaal’ synoniem staat voor nooit meer. Wij zijn hier op ingesprongen, en zijn als grondlegger van deze formule all-inclusive plinten in 2007 begonnen met de levering van plinten en sierlijsten, inclusief montage.

Deze werkwijze wordt zelfs door de concurrentie gekopieerd; zowel de website als de lay-out, evenals de reclames en de teksten zijn vrijwel identiek aan die van ons. Vandaar deze vernieuwde website. Om diezelfde reden hebben we ervoor gekozen geen prijzen op onze site te vermelden.

Wij geven namelijk ook een laagsteprijsgarantie af, dus hoe u het ook wendt of keert, bij stuntenmetplinten.nl bent u ALTIJD voordeliger uit.

Uiteindelijk is dat stuntenmetplinten.nl geworden. Wij onderscheiden ons niet alleen in de kwaliteit van de plinten en het plaatsen daarvan, maar veelvuldig ontvangen wij complimenten: dat we snel en adequaat reageren, afspraken altijd nakomen, en altijd bereikbaar zijn, ook wanneer we druk bezig zijn.

Een offerte krijgt u gemiddeld binnen 2 uur via de mail, in ieder geval dezelfde dag.

Door het succes van stuntenmetplinten.nl en de jarenlange ervaring kunnen wij niet altijd binnen 48 uur een opdracht aanvangen. Dat zegt denk ik ook wel genoeg over onze volle agenda, maar we proberen altijd een passende oplossing te zoeken die voor u het beste uitkomt, zodat uw planning doorgang kan vinden.

Onderstaande site’s zijn onderdeel van stuntenmetplinten.nl

www.stuntenmetledverlichting.nl
www.monteermijnplinten.nl
www.plintenmontage.nl
www.plintenmonteren.nl
www.goedkoopsteplinten.nl
www.deplintenconcurrent.com
www.deplintenconcurrent.info
www.deplintenconcurrent.nu